Overslaan naar content

Rangeerder

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.279,21 - € 3.256,02 per maandOperations

Functieomschrijving

Bij DPD Nederland zijn wij op zoek naar een rangeerder die er zin in heeft! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het correct plaatsen van units met een rangeerwagen volgens werk- en veiligheidsinstructies, kwaliteitsnormen en richtlijnen. Het doel is om een efficiënte en tijdige verwerking van pakketten te waarborgen.


In deze rol zorg je ervoor dat units op het terrein correct en efficiënt worden geplaatst volgens de veiligheidsvoorschriften, zodat Operations altijd volgens planning kan werken. Je onderhoudt het rangeervoertuig en ander rijdend materieel in goede staat, signaleert knelpunten en meldt schades tijdig. Daarnaast voer je lichte administratieve werkzaamheden uit om een juiste en volledige informatieverwerking te garanderen. Je draagt bij aan een schone en veilige werkomgeving door je te houden aan alle veiligheids-, verkeers- en huisregels. Je stimuleert en bewaakt duurzaamheid op depot- of afdelingsniveau, in lijn met het milieubeleid van DPD. Tot slot zorg je voor naleving van de AVG binnen jouw werkgebied en rapporteer je overtredingen direct aan jouw leidinggevende.


Wie worden je collega's?

Je komt te werken in een dynamisch team binnen de afdeling Operations. Je directe collega's zijn eveneens verantwoordelijk voor het efficiënte verloop van het rangeerproces en samen zorgen jullie ervoor dat de pakketverwerking soepel verloopt. De sfeer in het team is informeel en gericht op samenwerking en het behalen van resultaten.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • LBO werk- en denkniveau
  • Kennis van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Rijbewijs B en rijbewijs T


Wat neem jij mee?

Je bent een proactieve professional die graag initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Je hebt een sterke focus op zowel interne als externe klantgerichtheid, en je communiceert effectief, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt uitstekende plannings- en organisatievaardigheden, en je streeft altijd naar het behalen van de beste resultaten. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, en je beschikt over de nodige vakkennis en vaardigheden om je taken met succes uit te voeren.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een passend salaris in de range van € 2.279,21 tot € 3.256,02 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
  • Contract voor 38,75 uur (1,0 fte);
  • Kilometervergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • Aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit: na een eerste kennismakingsgesprek, volgt een online assessment dat we in een vervolggesprek met je nabespreken en een tweede gesprek. Daarna volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Na een succesvolle sollicitatieprocedure ontvangen we graag een kopie van jouw diploma’s en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Donne van der Wal, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29989532.


Wie zijn wij?

Bij DPD Nederland bezorgen we dagelijks wereldwijd miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers. Als onderdeel van Geopost, met 122.000 toegewijde medewerkers, zijn we Europa's grootste pakketverzender en leveren we pakketten naar bijna alle landen. Vanuit ons netwerk en depots bereiken we vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is in Oirschot. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klantbelofte waar te maken. Onze cultuur wordt gekenmerkt door een can-do-mentaliteit, korte communicatielijnen en een informele sfeer.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal in onze strategie. We nemen verantwoordelijkheid naar onze klanten, collega's en de samenleving. We optimaliseren onze processen en dienstverlening continu, gedreven door data en innovatie. Samen werken we aan het realiseren van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar