Overslaan naar content

Transport planner

Op locatie
 • Gilze, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.600 - € 4.100 per maandPick Up & Delivery

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als transsport planner? Cool Runnings in Gilze is op zoek naar een nieuwe collega!


Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren planner transport om ons team te versterken. Als planner transport ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van transportactiviteiten om ervoor te zorgen dat zendingen tijdig en efficiënt worden afgehandeld. Je zult nauw samenwerken met chauffeurs, magazijnpersoneel en klanten.


Wat ga je doen?

Jij gaat je vooral bezig houden met de planning van onze distributieritten in Nederland en België. Jij zorgt dat onze chauffeurs op de afgesproken tijd en plek aanwezig zijn. Als er iets niet loopt zoals gepland denk je direct in oplossingen. Maar neem je ook het initiatief om het probleem voor de toekomst te voorkomen. Je hebt contact met onze ontvangers, verzenders en natuurlijk onze chauffeurs. 


De werktijden zijn van 06:30 tot 20:30. Er wordt bij Cool Runnings gewerkt in drie verschillende diensten die beginnen om 06:30, 9:30 of 13:00. Maar in overleg met je collega`s bepaal je zelf of het een uurtje later of eerder kan zijn. Op zaterdag zijn we bereikbaar maar komen we niet naar kantoor, ongeveer 1x in de vier weken ben je bereikbaar.

Vereisten

Wie ben jij?

Als transport planner is het belangrijkste dat je denkt in oplossingen. Het vinden van die oplossing onder druk geeft jou energie. 

 • Je bent sociaal, werkt nauwkeurig en pakt verschillende systemen snel op;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je heb een logistieke opleiding afgerond en/of beschikt over meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift;
 • Ervaring met Mendrix TMS is een pré, maar niet noodzakelijk.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en ligt tussen de € 2.600,- tot 4.100,- per maand op fulltime basis; 
 • Direct een contract bij Cool Runnings in dienst;
 • Gezellig informeel team;
 • CAO beroepsgoederenvervoer;
 • Veel afwisseling in je functie;
 • Werken op kantoor in Gilze;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie bij Cool Runnings? Solliciteer dan naar de vacature administratief medewerker bij Cool Runnings in Gilze. Een assessment, screening van jouw diploma en een VOG kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Willem Boetzkes, via 06-55155625.


Waar ga je werken?

Cool Runnings Transport is onderdeel van GeoPost group. Je ken ons misschien van DPD pakketdiensten. Wij zijn een zelfstandig bedrijf met ons hoofdkantoor in Gilze vlakbij Tilburg. Wij werken hier samen met een klein team. Je gaat werken in een team met 5 directe collega’s en de directeur heet gewoon Tommy. Wij staan bekend om het leveren van kwaliteit binnen de wereld van koeltransport. Door het leveren van gekoelde en bevroren pakketten in Nederland en België zorgen we dat onze klanten beschikken over verse producten. Onze klanten zijn (bedrijfs)restaurants, hotels, delicatesse zaken, groothandels in vegan, fresh en ijs, en nog veel meer.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar