Overslaan naar content

Teamleider logistiek

Etten-Leur, Noord-Brabant, Nederland€ 2.783 - € 3.976 per maandOperations

Functieomschrijving

Als teamleider logistiek ben je samen met je team verantwoordelijk voor het coördineren, optimaliseren en verzorgen van de dagelijkse operationele processen op het depot in Etten-Leur. Met jouw leidinggevende capaciteiten zorg je voor een goede basis waarin het hele team zo optimaal mogelijk kan presteren. Het belangrijkste onderdeel is dan ook het aansturen, begeleiden, coachen en motiveren van de medewerkers. Je begeleidt en coacht een team van +/- 5 vaste krachten en +/- 22 uitzendkrachten. Daarnaast werk je aan de optimalisatie van het logistieke proces en krijg je hierin veel ruimte om mee te denken.


Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een kop koffie en een praatje met je collega’s. Je bekijkt de data vanuit de operatie en maakt daarop dagelijks een operationele planning. Wanneer de shift begint zorg jij dat alle medewerkers aanwezig zijn voor een dagstart, waar je belangrijke informatie en aandachtspunten deelt. Jij zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat KPI’s worden gehaald. Gedurende de dag stuur jij hierop aan en zorg je dat issues opgelost worden. Daarbij bewaak je uiteraard ook de veiligheid en gezondheid van logistiek medewerkers. Gebeurt er toch iets? Dan zorg je ervoor dat incidenten voorkomen worden in de toekomst. Aan het einde van je shift zorg je weer voor een soepele opdracht. Je werkt nauw samen met je collega teamleider en rapporteert aan de logistiek manager van depot Etten-Leur.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur logistieke richting;
 • Ongeveer 1-2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met LEAN is mooi meegenomen;
 • Je bent een echte teamplayer, bent stressbestendig en denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Flexibiliteit; je werkt in 2 shifts, de middag shift van 13:00 tot 21:30 en de avond shift van 00:00 tot 08:30.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland als teamleider logistiek dan kom je te werken in een jonge, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s
 • Fulltime functie van 38,75 uur per week
 • Een passend salaris in een range van € 2783,22 tot maximaal €3976,03, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise
  • Gunstige ORT (onregelmatigheidstoeslag):
   • 30% tussen 20:00 uur en 24:00 uur;
   • 45% tussen 00:00 uur 06:00 uur;
   • 50% op zaterdagen en zondagen;
   • 100% op feestdagen.
 • 25 vakantiedagen;
 • Een aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen DPD.


Samen verder?

Ben jij de motiverende teamleider die de dagelijkse operatie goed weet te managen? Solliciteer naar de vacature teamleider logistiek in Etten-Leur via onze carrière pagina. Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature. Tijdens de sollicitatieprocedure maak je kennis met je leidinggevende en diverse collega's van DPD, zodat jij ook de gelegenheid krijgt om een goed beeld te vormen van de functie en onze organisatie. Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Jordi Ernest, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29105026.


Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar