Overslaan naar content

Teamleider logistiek

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.783,22 - € 3.976,03 per maandOperations

Functieomschrijving

Als teamleider logistiek ben je samen met je team verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van de dagelijkse operationele processen in Oirschot. Met jouw leidinggevende capaciteiten zorg je voor een goede basis waarin het hele team zo optimaal mogelijk kan presteren. Het belangrijkste onderdeel is dan ook het aansturen, begeleiden, coachen en motiveren van de medewerkers. Daarnaast werk je aan de optimalisatie van het logistieke proces en krijg je hierin veel ruimte om mee te denken.


Jouw werkzaamheden:

 • Wanneer de shift begint zorg jij dat alle medewerkers aanwezig zijn voor een dagstart, waar je belangrijke informatie en aandachtspunten deelt;
 • Jij zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat KPI’s op basis van Safety, Quality, Cost, Productivity en People worden behaald;
 • Gedurende de dag stuur jij hierop aan en zorg je dat issues opgelost worden. Daarbij bewaak je uiteraard ook de veiligheid en gezondheid van logistiek medewerkers. Gebeurt er toch iets? Dan zorg je ervoor dat incidenten voorkomen worden in de toekomst;
 • Aan het einde van je shift zorg je weer voor een soepele opdracht. Je werkt nauw samen met je collega teamleider en rapporteert aan de operations manager.


Wie worden je collega’s?

Tijdens een shift werk je samen met andere Teamleiders, ieder begeleid een eigen team. Tijdens een shift begeleid en coach jij een team van +/- 10 vaste krachten en +/- 25 uitzendkrachten. Er heerst een prettige sfeer, waar collega’s veel aandacht hebben voor elkaar. Er wordt daadkrachtig en oplossingsgericht intensief met elkaar samengewerkt. Naast samen resultaten behalen, staat werkplezier centraal.

Vereisten

Wat vragen wij:

 • Een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur in de logistieke richting;
 • 1-2 jaar relevante werkervaring in de parcel logistiek;
 • Ervaring met LEAN is een plus;
 • Teamplayer, stressbestendig, denkt in mogelijkheden;
 • Goede beheersing van Engels;
 • Flexibiliteit; je werkt op afwisselend in twee shifts maandag t/m vrijdag tussen 14:00 uur en 22:30 uur en tussen 22:30 uur en 07:00 uur en zondagavond tussen 22.30 - 7.00 uur.


Wat bieden wij:

 • Een dynamische logistieke omgeving;
 • Salaris tussen €2783.22 en €3976.03, afhankelijk van ervaring;
 • Gunstige onregelmatigheidstoeslag (ORT) van 30% tussen 20:00 uur en 24:00 uur, 45% tussen 00:00 uur en 06:00 uur, en 50% op zaterdagen en zondagen, en 100% op feestdagen;
 • 25 vakantiedagen, aantrekkelijke pensioensregeling;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Samen verder?

Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit: na een eerste kennismakingsgesprek, volgt een online assessment dat we in een vervolggesprek met je nabespreken en een tweede gesprek. Daarna volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Na een succesvolle sollicitatieprocedure ontvangen we graag een kopie van jouw diploma’s en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Donne van der Wal, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29989532.


Wie zijn wij?

Bij DPD Nederland bezorgen we dagelijks wereldwijd miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers. Als onderdeel van Geopost, met 122.000 toegewijde medewerkers, zijn we Europa's grootste pakketverzender en leveren we pakketten naar bijna alle landen. Vanuit ons netwerk en depots bereiken we vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is in Oirschot. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klantbelofte waar te maken. Onze cultuur wordt gekenmerkt door een can-do-mentaliteit, korte communicatielijnen en een informele sfeer.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal in onze strategie. We nemen verantwoordelijkheid naar onze klanten, collega's en de samenleving. We optimaliseren onze processen en dienstverlening continu, gedreven door data en innovatie. Samen werken we aan het realiseren van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar