Overslaan naar content

Logistiek strategisch coördinator

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.454,5 - € 6.363,57 per maandOperations

Functieomschrijving

Ben jij een Nederlands sprekende logistieke topper die excelleert tijdens de piekmomenten en wil jij schitteren als een ware sportman of sportvrouw?


DPD Nederland zoekt een gedreven logistiek strategisch coördinator die samen met het team de uitdaging aangaat om tijdens de drukste periodes van het jaar topprestaties te leveren. Buiten de piekmomenten om hou je je bezig met voorbereiden van de piek en verbeteren van de processen.
Als logistiek strategisch coördinator ben je de regisseur van onze logistieke choreografie, waarbij je Sales, Netwerk en Operations in perfecte harmonie laat samenwerken.

Wat ga je doen?

 • Tijdens seizoenspieken en volumeschommelingen ben jij de strateeg die de logistieke lijnen uitzet.
 • Je analyseert en consolideert forecasts, waarbij je ervoor zorgt dat volumes efficiënt en effectief door de keten gaan.
 • Als teamcoach stuur je collega's aan om samen de hoogste productievolumes te behalen binnen de beschikbare middelen en met de juiste kwaliteit.
 • Jij bent de spil in cross functionele communicatie en scenario planning, waarbij je proactief inspeelt op onverwachte gebeurtenissen.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, inclusief 2 jaar leidinggevende ervaring;
 • Ervaring in de logistieke sector is een plus;
 • Je standplaats is Oirschot.


Wat bieden wij?

Bij DPD Nederland werk je niet alleen tijdens de piekmomenten als een topsporter, maar draag je ook bij aan een dynamische werkomgeving in minder drukke periodes. Samen met het team werk je hard om ervoor te zorgen dat alle klanten optimaal worden geholpen, zowel bedrijven als eindgebruikers.

 • Een passend salaris in de range van € 4.454,50 tot € 6.363,57 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Een uitdagende functie voor 31-38,75 uur per week (0,8-1,0 fte);
 • Flexibiliteit in werktijden, maar wel graag gedeeltelijk on site aanwezig;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen, reiskosten, aantrekkelijke pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%.


Samen verder?

Ben jij nieuwsgierig of jij en DPD bij elkaar passen? Solliciteer dan direct bij DPD Nederland. Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een assessment kan ingezet worden.


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29677416.Wie zijn wij?

Bij DPD Nederland bezorgen we dagelijks wereldwijd miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers. Als onderdeel van Geopost, met 122.000 toegewijde medewerkers, zijn we Europa's grootste pakketverzender en leveren we pakketten naar bijna alle landen. Vanuit ons netwerk en depots bereiken we vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is in Oirschot. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klantbelofte waar te maken. Onze cultuur wordt gekenmerkt door een can-do-mentaliteit, korte communicatielijnen en een informele sfeer.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal in onze strategie. We nemen verantwoordelijkheid naar onze klanten, collega's en de samenleving. We optimaliseren onze processen en dienstverlening continu, gedreven door data en innovatie. Samen werken we aan het realiseren van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar