Overslaan naar content

Senior operations employee

Op locatie
 • Meppel, Drenthe, Nederland
€ 2.279,21 - € 3.256,02 per maandOperations

Functieomschrijving

Jouw functie in het kort

Als senior employee operations ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van het proces van alle inkomende en uitgaande pakketten bij de afdeling Operations. Natuurlijk conform werk- en veiligheidsinstructies, kwaliteitsnormen en depotrichtlijnen, met als doel een efficiënte en tijdige verwerking van pakketten. 


En wat betekent dat nou écht?

 • In de continue dynamiek ben jij in staat om een bijdrage te leveren aan het op rolletjes laten verlopen van het operationele proces;
 • Je signaleert knelpunten en zoekt samen met de teamleader operations naar passende oplossingen;
 • Je begeleidt en stuurt de employee operations aan, zodat het proces vloeiend verloopt. Tevens wijs je hen op (het naleven van) de veiligheidsvoorschriften;
 • Je biedt ondersteuning aan de teamleader operations en verricht administratieve werkzaamheden.

Vereisten

Wat neem jij mee?

 • DPD DNA natuurlijk!
 • Energie en gedrevenheid
 • Oog voor de mens én het proces
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je beschikt over goede kennis van MS Office (met name Excel)
 • Flexibiliteit. Je komt te werken in twee shifts: 

  • Inbound shift: Starttijd tussen 01:30 en 02:00 uur, met een maximale eindtijd van 09:00 uur (eindtijd kan variëren).
  • Outbound shift: Starttijd rond 14:00 uur, met een eindtijd tussen 20:00 en 21:00 uur (eindtijd kan dagelijks variëren).


Wie worden je collega’s

Het team bestaat uit 4 collega’s o.a. 2 senior employee operations die ambitieus zijn, hart voor het werk hebben, en gezelligheid waarderen. Als senior employee operations rapporteer je aan de teamleider operations.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden.

Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend basissalaris tot maximaal €3256,02, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise;
 • Een uitdagende functie voor 38,75 uur per week;
 • 25 vakantiedagen, reiskosten, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting;
 • Boven je basissalaris krijg je een onregelmatigheidstoeslag;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Veel ruimte voor ondernemerschap;
 • Werken in een gezellig, informeel en ambitieus team.


Samen verder?

Ben jij geïnteresseerd in de functie en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via onze carrière pagina naar de vacature senior employee operations bij DPD Nederland in Meppel!


Omdat je onderdeel uitmaakt van een team, zullen gesprekken met je nieuwe collega’s onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Donne van der Wal, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29989532.


Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar