Overslaan naar content

Commercieel medewerker binnendienst retail

Op locatie
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
€ 2.565,76 - € 3.665,37 per maandSales

Functieomschrijving

Out of Home is een jonge, snel groeiende afdeling binnen DPD Nederland. Als commercieel medewerker binnendienst retail ondersteun je de account managers en ook onze retailpartners (parcel shops, retailers, business centra en dergelijke). Je hebt ook veel contacten met andere afdelingen van DPD. Je beantwoordt vragen, lost problemen op, zorgt voor actuele informatie en het in gang zetten van acties voor onze partners. Door jou hebben onze retailpartners een optimale klantbeleving.


Wat betekent dat in de praktijk?

De werkzaamheden van de binnendienst zijn heel divers. Het gaat van het nabellen van pakketten tot een retail partner uitleggen hoe een scanner in te stellen, storingen oplossen in de scanner tot het nabellen met instructies om de scankwaliteit te verbeteren, het versturen van vervangende scanners of het invoeren van bedrijfsgegevens in het CRM systeem of marketingmateriaal versturen. Ook de vragen die via de telefoon en mail gesteld worden, worden door jou en je collega's beantwoord. Jij signaleert, registreert en communiceert binnen de organisatie en probeert daar waar nodig oplossingen te bieden en/of te creëren. Kortom, jij bent de spin het het web in de organisatie.


Jouw taken

 • Servicegericht informatie verstrekken aan onze partners en helpen bij het oplossen van problemen;
 • Het ondersteunen en faciliteren van de accountmanagers retail in hun werkzaamheden;
 • Vastleggen van acties en meldingen in het systeem;
 • Proactief telefonisch benaderen van onze partners, bijvoorbeeld over openstaande acties en monitoren van de voortgang en samenwerking;
 • Ondersteunen in de uitvoering van administratieve werkzaamheden.


Wie worden je (directe) collega’s

Als commercieel medewerker binnendienst retail maak je onderdeel uit van een gezellig en gedreven team. Je rapporteert aan de manager out of home support.

Vereisten

Wat neem je mee?

Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een dienstverlenende instelling en kunt goed schakelen tussen verschillende gesprekspartners.


Verder heb je

 • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding;
 • Minimaal 1 tot 3 jaar commercieel-administratieve werkervaring;
 • Ervaring met telefonisch klantcontact;
 • Kennis van Outlook, Word, Excel (en bij voorkeur Sales Force).


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland als commercieel medewerker binnendienst retail dan kom je te werken in een jonge, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris tussen de € 2565,76 en € 3665,37 afgestemd op jouw functie, ervaring en expertise;
 • Een uitdagende functie voor 31 uur (0,8 fte) of 38,75 uur (1 fte) per week;
 • Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • De mogelijkheid om in overleg een dag per week thuis te werken;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Samen verder?

Zoek jij een afwisselende baan middenin onze organisatie? Solliciteer dan naar de vacature commercieel medewerker binnendienst retail bij DPD Nederland in Veenendaal. Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie en over de wervingsprocedure contact op met Jordi Ernest, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29105026. Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer! DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar