Overslaan naar content

New business accountmanager

Op locatie
  • Veenendaal, Utrecht, Nederland
€ 3.466 - € 4.952 per maandSales

Functieomschrijving

Als new business accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het uitbreiden van onze klantenkring. Je bent het gezicht en de drijvende kracht in het gebied tussen Veenendaal, Arnhem en Noord-Nederland. 

Je gaat proactief op zoek naar nieuwe kansen en laat je niet afschrikken door een uitdaging. Je bent de strategische gesprekspartner voor potentiële klanten en weet hen te overtuigen van de waarde die onze producten en services bieden. Door slim gebruik te maken van salesinstrumenten en een efficiënte samenwerking met ons Sales Support team, zorg je ervoor dat offertes en contracten tijdig worden afgehandeld. Met jouw passie voor business development en commerciële instinct ben je in staat om nieuwe markten aan te boren en het marktaandeel van ons bedrijf te vergroten. Met een up-to-date CRM-systeem beheer en onderhoud je relaties met bestaande klanten en genereer je nieuwe kansen bij belangrijke prospects. Ben jij klaar om te winnen en ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Solliciteer nu en word onderdeel van ons gedreven team!


Wie worden je collega’s?

Bij DPD is samenwerking de sleutel tot succes! Als onderdeel van ons team werk je nauw samen met accountmanagers om nieuwe klanten te genereren, terwijl zij leads identificeren. Je wordt verantwoordelijk voor de regio Noordoost Nederland en werkt vanuit onze locatie in Veenendaal. Samen met 5 accountmanagers en 4 sales support medewerkers vorm je een hecht team dat klanten in deze regio beheert, versterkt en uitbreidt. In een open en directe communicatiecultuur streven we naar optimaal resultaat, waarbij samenwerking met alle afdelingen centraal staat.

Vereisten

Wat neem je mee?

Jij hebt natuurlijke overtuigingskracht en strategisch commercieel inzicht waarmee je de verkoopvolume en naamsbekendheid van DPD vergroot. Klantgericht en met een positief kritische blik, breng je een glimlach mee. Vereisten:

  • Tenminste aantoonbaar Hbo-werk- en denkniveau (commerciële opleiding);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de commerciële buitendienst binnen de dienstverleningssector;
  • Salescreativiteit en doorzettingsvermogen;
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Je woont in de regio Noord- en of midden-Nederland en je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Ons aanbod

Bij DPD Nederland kom je terecht in een informele, dynamische omgeving waarin ambitie, klantbelofte en duurzaamheid voorop staan. We hechten veel waarde aan samenwerking en het behalen van onze doelen. En dat betekent naast werkplezier ook goede arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris tussen €3.466,- en €4.952,- bruto per maand, afhankelijk van functie, ervaring en expertise.
  • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, gunstige pensioenbijdrage (3,55%) en collectieve ziektekostenverzekering.
  • Leaseauto, bonus, netto onkostenvergoeding.
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij nieuwsgierig of jij en DPD bij elkaar passen? Solliciteer dan direct bij DPD Nederland. Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een assessment kan ingezet worden.


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29677416.


Wie zijn wij?

Wereldwijd miljoenen pakketten bezorgen is onze missie bij DPD Nederland, onderdeel van het internationale Geopost. Met ons eigen netwerk en depots in Europa kunnen we zelfs binnen één dag 700 kilometer bereiken vanaf Eindhoven. Onze 12 vestigingen, met het hoofdkantoor in Oirschot, werken elke dag samen om onze klantbelofte waar te maken. Onze cultuur wordt gekenmerkt door een can-do-mentaliteit en een informele sfeer. Innovatie en duurzaamheid zijn kernthema's in onze strategie, waarbij we verantwoordelijkheid nemen naar klanten, collega's en de samenleving. We optimaliseren continu onze processen en diensten, gedreven door data en innovatie, en hechten waarde aan samenwerking om onze doelen te bereiken.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar