Overslaan naar content

Financial controller

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.949,33 - € 5.641,89 per maandFinance

Functieomschrijving

Maak de stap naar Financieel Controller bij DPD Nederland en bouw samen met ons aan de toekomst. Word onmisbaar in ons financiële team. Als Financieel Controller bij DPD Nederland ben jij de schakel tussen onze administratie, accounting en control. Bij ons draait het om modellen, rapportages, analyses en prognoses. Jij maakt dit mogelijk!


Wat jij gaat doen:

 • Ondersteuning bieden bij het opstellen en publiceren van jaarrekeningen en het budgetproces;
 • Verantwoordelijk zijn voor de communicatie tussen Parijs en onze organisatie over rapportages en financiële gegevens;
 • De kwaliteit van financial control processen coördineren en bewaken;
 • Actief meedenken bij het doorvoeren van verbeteringen in financiële en administratieve processen;
 • Interne financiële vraagstukken signaleren, analyseren en het management adviseren.


Wie worden je (directe) collega’s?

Je werkt in een jong en gemotiveerd team van 8 collega’s die niet alleen voor de business, maar ook voor elkaar klaar staan. Hierbij zijn de kwaliteit van het werk en het plezier van werken beide van belang.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde bedrijfseconomische master of hbo opleiding;
 • Minimaal 5-7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de logistiek;
 • Kennis van ERP systemen JD Edwards en SAP (BFC);
 • Excel-expertise van topniveau;
 • Uitstekende communicatieve skills in het Nederlands en Engels.

Verder ben je oplossings- en klantgericht. Je bent stressbestendig, daadkrachtig, gestructureerd en werkt accuraat.


Ons aanbod?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris in de range van € 3.949,33 tot € 5.641,89 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Contract voor 31 tot 38,75 uur (0,8 – 1,0 fte);
 • Kilometervergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij nieuwsgierig of jij en DPD bij elkaar passen? Solliciteer dan naar de vacature Financial Controller bij DPD Nederland in Oirschot.

Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een assessment kan ingezet worden. 

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29677416.


Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar