Overslaan naar content

Logistiek medewerker

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.228,3 per maandOperations

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een goedbetaalde baan met een voltijds contract? Vind jij een goede werksfeer belangrijk? Dan is werken als logistiek medewerker bij DPD iets voor jou! Je komt te werken in een dynamische omgeving en zorgt ervoor dat de pakketten van onze klanten goed en snel worden verwerkt.


Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct laden, lossen, scannen en sorteren van inkomende en uitgaande pakketten. Dit doe je volgens werk- en veiligheidsinstructies, kwaliteitsnormen en DPD-richtlijnen.

Jouw taken:
• Scannen, routeren en labelen van inkomende pakketten;
• Actie ondernemen bij abnormale situaties;
• Het correct en efficiënt laden en lossen van inkomende en uitgaande pakketten;
• Pakketten in de juiste routedoos plaatsen, zodat chauffeurs snel hun routes kunnen samenstellen;
• Sorteren van binnenkomende pakketten en controleren/aanpassen van de juistheid van de labels.
Dit doe je in wisselende diensten, samen met je team, en rapporteert aan de teamleider operations. Onze diensten zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 22.30 uur of van 22.30 tot 07.00 uur en ook op zondag van 22.30 tot 7.00 uur.

Vereisten

Wat ga je meenemen?

Je houdt van aanpakken en bent een echte doorzetter want het werk dat je gaat doen is ook fysiek uitdagend. Je hebt reeds ervaring als logistiek medewerker. Daarnaast ben je flexibel, betrouwbaar en collegiaal.


En verder

• Je hebt al 1 jaar ervaring in pakket logistiek of 2 jaar in magazijn of productie;

• Je kunt in wisselende diensten werken: onze diensten zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 14.00 uur. tot 22.30 uur of vanaf 22.30 uur tot 07.00 uur en op zondag vanaf 22.30 uur tot 7.00 uur

• Onze hub ligt vlakbij Eindhoven Airport en is minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is daarom belangrijk dat je met eigen vervoer naar deze locatie kunt komen.


Onze aanbieding

Als je bij DPD Nederland komt werken, kom je te werken in een informele, gevarieerde en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waar wij grote waarde hechten aan het samen bereiken van onze doelstellingen. Je wilt natuurlijk weten wat dit – naast veel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden.


Bij ons kunt u rekenen op:

• Een passend basissalaris tot minimaal € 2273,64, passend bij de functie, jouw ervaring en expertise;

• Boven uw basissalaris ontvangt u een onregelmatigheidstoeslag (30% tot 50%);

• 25 vakantiedagen, gunstige pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 3,55%;

• Kilometervergoeding;

• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Samen verder?

Wil jij werken in een magazijn? Solliciteer dan via onze carrièrepagina op de vacature logistiek medewerker bij DPD Nederland in Oirschot.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure, neem dan contact op met Jordi Ernest, corporate recruiter, 06-29105026. Je kunt ook een Whatsapp-bericht sturen.


Wie zijn we?

Het moment dat de bezorger met een pakketje aanbelt, is altijd een hoogtepunt. Elke dag miljoenen pakketten bezorgen bij gelukkige ontvangers over de hele wereld is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 zorgeloze medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat op zijn beurt een direct familielid is van de Franse Groupe La Poste. En als de grootste pakketbezorger van Europa verzenden we vrijwel elk land ter wereld, waarbij we pakketten binnen Europa verzenden vanuit ons eigen netwerk en depots. Hierdoor kunnen wij een unieke prestatie leveren. Vanaf Eindhoven bereiken we op één dag zelfs 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Elke dag werken onze medewerkers keihard om de klantbelofte waar te maken. Er zit een indrukwekkend proces achter de pakketbezorging. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. Wij pakken niet alleen graag pakketten aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn – net als onze levertijden – kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s in de strategie van DPD. Wij nemen onze verantwoordelijkheid richting onze klanten, onze collega’s en de maatschappij waarin wij leven. Wij optimaliseren voortdurend onze processen en dienstverlening, en dat doen wij op een datagedreven en innovatieve manier. Daarbij hechten wij er veel waarde aan om samen onze doelen te bereiken.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar