Skip to content

Directiesecretaresse

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandHR & CSS

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een doortastende en enthousiaste directiesecretaresse!

Als directiesecretaresse bij DPD zorg je ervoor dat de directieleden maximaal worden ontlast. Je coördineert en filtert (internationale) informatiestromen en beheert de agenda’s. Dankzij jouw inzet en strategisch meedenken worden afspraken en besluiten goed vastgelegd, acties opgevolgd en op de juiste wijze gedocumenteerd. Jij vindt het leuk om diverse verantwoordelijkheden te dragen en zelfstandig aan de slag te gaan. Je bent niet bang om initiatieven te nemen of je mening te geven.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 •  Plannen van afspraken en het beheren van de agenda's van meerdere directieleden;
 • Voorbereiden en (indien gewenst) notuleren en bewaken van vergaderingen;
 • Organiseren van bijeenkomsten, vergaderingen en zakenreizen;
 • Facilitaire ondersteuning zoals het bestellen van lunches, bloemetjes en incentives en het regelen van vergaderruimtes/taxi's/hotels/restaurants;
 • Eerste aanspreekpunt intern en extern;
 • Tijdig signaleren en anticiperen op ontwikkelingen in de organisatie;
 • Proactief meedenken en meewerken aan procesverbeteringen op het secretariaat.


Wie worden je (directe) collega’s?

Werken als directiesecretaresse bij DPD houdt in dat je nogal wat in huis moet hebben, maar je staat er zeker niet alleen voor. Je werkt nauw samen met je directe EA-collega’s en het directieteam. Je gaat werken in een groeiende, informele en ambitieuze organisatie en in deze functie rapporteer je aan de CHRO.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een goed organisatorisch vermogen en je werkt nauwkeurig. Verder is het belangrijk dat je proactief en stressbestendig bent, daarnaast beschik je over een klant- en servicegerichte instelling. De dagen bij DPD zijn afwisselend en soms hectisch, jij bent in staat om met verschillende taken bezig maar behoudt de rust en hebt de touwtjes strak in handen.


Wat neem je mee?

 • hbo werk- en denkniveau en aantoonbaar een aantal jaren werkervaring als Directiesecretaresse;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Integriteit, je gaat integer om met gevoelige en vertrouwelijk informatie;
 • Oplossingsgericht denken, een uitdaging ga je niet uit de weg;
 • Goede beheersing van het MS office pakket.


Ons aanbod?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Je komt te werken in een dynamische omgeving met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Verder heb je de mogelijkheid om door te groeien, je breed te ontwikkelen en relevante opleidingen te volgen.

Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris in de range van € 2.565,18 tot ongeveer € 3.664,54 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Een uitdagende functie voor 31-38,75 uur per week (0,8-1,0 fte);
 • Flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen, reiskosten, aantrekkelijke pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%.


Samen verder?

Ben jij nieuwsgierig of jij en DPD bij elkaar passen? Solliciteer dan naar de vacature directiesecretaresse bij DPD Nederland in Oirschot. Een assessment, screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29677416.

Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar