Skip to content

Direct Sales Agent

Veenendaal, Utrecht, Nederland€ 2.565 - € 3.664 per maandSales

Functieomschrijving

Als Direct Sales Agent ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de groei van het verkoopvolume van DPD. Dit doe je door door het aanbieden van de producten en services bij nieuwe en bestaande klanten via telefonische verkoop.

En wat betekent dat nou écht?

 • Je benadert op pro actieve wijze potentiële klanten en bestaande relaties, om het marktaandeel en de naamsbekendheid van DPD te vergroten;
 • Je lost vragen van klanten op, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent van A tot Z verantwoordelijk om dit proces goed vast te leggen in de daarvoor bestemde systemen.


Wie worden je (directe) collega's?

Je werkt samen in een team met 14 collega's en je rapporteert aan de Manager Telesales.

Vereisten

Wat neem je mee?

Jij hebt een commerciële drive en de wil om te scoren. Ook heb je een en klantgerichte en proactieve instelling en ben je nauwkeurig en efficiënt in je werkzaamheden. En verder heb je:

 • Ten minste een afgeronde commerciële MBO-opleiding en HBO werk- en denkniveau;
 • 2-3 jaar relevante werkervaring op bijvoorbeeld een telesales afdeling of commerciële binnendienst;
 • Affiniteit met telefonische verkoop en sales;
 • Uiteraard goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van CRM systemen is een must!


Ons aanbod:

Ga je aan de slag bij DPD Nederland als Direct Sales Agent dan kom je te werken in een jonge, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris tussen de € 2.565,18 en € 3.664,54, afgestemd op jouw functie, ervaring en expertise;
 • Een uitdagende functie voor 38,75 uur per week (1 fte);
 • Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Samen verder?

Wil jij je graag verder ontwikkelen in sales? Solliciteer dan naar de vacature Direct Sales Agent bij DPD Nederland in Veenendaal.

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie en over de wervingsprocedure contact op met Corina den Besten, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-40498994. Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar