Overslaan naar content

Compliance coördinator

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.949,33 - € 5.641,89 per maandFinance

Functieomschrijving

De functie compliance coördinator is nieuw binnen DPD. Je gaat het compliance programma verder opzetten en uitdragen. Dit doe je niet alleen. Samen met de CEO en de manager compliance & quality ontwikkel, implementeer en borg je het programma. Je zorgt er voor dat het programma consistent is met wettelijke verplichtingen die van toepassing zijn. Ook houd je rekening met de eisen en verwachtingen vanuit Geopost en de stakeholders. 


Binnen DPD Nederland zorg je voor het verspreiden en bevorderen van een robuuste compliance cultuur en het delen van best practices op het gebied van ethiek en marktintegriteit.


Jouw verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkeling, implementatie en het onderhoud van o.a. het compliance programma voor concurrentiebeperkende praktijken en corruptie; 
 • Ontwikkeling, implementatie en het onderhoud van de gedragscode (code of conduct) en meldregeling;
 • Uitvoeren van (jaarlijkse) risicoassessments op het gebied van compliance en zorgdragen voor een preventieplan en monitoren van de uitvoering ervan door de organisatie; 
 • Zorgen voor de voorbereiding van de uitvoering van de anti-corruptierisicobeoordeling en het opstellen van het anti-corruptiepreventieplan;
 • Gevraagd en ongevraagd adviseren en ondersteunen van de organisatie.


Wie worden je (directe) collega's?

Je werkt in een klein en gemotiveerd team, waar zelfstandigheid, eigenaarschap en initiatief hoog in het vaandel staan. Als business partner draag je hiermee bij aan de verdere professionalisering van DPD en de processen. Deze functie is nieuw binnen DPD en je kunt dus volop pionieren en vormgeven aan de functie. Deze functie valt in het team compliance & quality en je rapporteert aan de manager compliance & quality.

Vereisten

Wat neem jij mee?

 • wo/hbo+ werk- en denkniveau; 
 • Je hebt een relevante juridische dan wel bedrijfskundige achtergrond;
 • Je hebt minimaal 5 relevante werkervaring op het gebied van compliance.


Ons aanbod?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris in de range van € 3.949,33 tot € 5.641,89 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Contract voor 31 tot 38,75 uur (0,8 – 1,0 fte);
 • Kilometervergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij nieuwsgierig of jij en DPD bij elkaar passen? Solliciteer dan naar de vacature compliance coördinator bij DPD Nederland in Oirschot.

Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een assessment kan ingezet worden.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29677416.


Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar