Overslaan naar content

Applicatiebeheerder

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.466,86 - € 4.952,66 per maandIT

Functieomschrijving

Als applicatiebeheerder binnen DPD zorg je voor een optimale aansluiting van de applicaties op de bedrijfsprocessen en draagt, op proactieve wijze, bij aan de continuïteit en functionaliteit van applicaties. Als spil tussen de organisatie en ICT help je de gebruikers van de betreffende applicaties binnen DPD Nederland. Je bent gericht op het verhogen van de efficiency van interne processen en het optimaal ondersteunen van interne en externe gebruikers.


Jouw verantwoordelijkheden:

 • Het begrijpen en documenteren van de bedrijfsprocessen en benodigdheden;
 • Verzorgen van workshops en uitleg voor (nieuwe) functionaliteit;
 • Signaleren van verschillen tussen de mogelijkheden van het systeem en de wensen en eisen van collega’s en het aandragen van oplossingen;
 • Het vertalen van de wensen en eisen naar applicatie-configuraties;
 • Identificeren en coördineren van dataconversies en interfaces;
 • Uitvoeren gebruikerstesten en acceptatie;
 • Ondersteunen bij en oplossen van applicatie-problemen/verstoringen.

Vereisten

Wat neem jij mee?

 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie binnen een dynamische organisatie;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt interesse om te werken in een complex applicatielandschap.


En verder:

 • Je bent analytisch en werkt planmatig;
 • Je bent klantgericht;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Je bent organisatie sensitief;
 • Je organiseert je werkzaamheden waardoor je overzicht hebt en houdt.


Ons aanbod?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Je komt te werken in een dynamische omgeving met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Verder heb je de mogelijkheid om door te groeien, je breed te ontwikkelen en relevante opleidingen te volgen.


Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris in de range van € 3466,86 tot € 4952,66 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise bij een volledige werkweek (38,75 uur);
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei


Samen verder?

Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit: na een eerste kennismakingsgesprek, volgt een online assessment dat we in een vervolggesprek met je nabespreken en een tweede gesprek. Daarna volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Na een succesvolle sollicitatieprocedure ontvangen we graag een kopie van jouw diploma’s en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Donne van der Wal, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29989532.


Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar