Overslaan naar content

Open sollicitatie

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Functieomschrijving

Werken bij DPD betekent werken in een omgeving waarin je jezelf continu kunt ontwikkelen. DPD is een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Bij ons staan ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal en hechten we veel waarde aan samenwerken in de realisatie van onze doelen. Bij de afdelingen Operations, Transport, Finance, HR, Strategy & Information, Customer Service, Sales en Marketing zijn regelmatig mooie en interessante vacatures. Stuur ons jouw open sollicitatie voor een van de bovenstaande vakgebieden.


Jouw open sollicitatie wordt snel opgepakt. We matchen jouw profiel met de openstaande vacatures en met vacatures die we regelmatig hebben en komen dan snel bij je terug. Met jouw toestemming nemen we je eventueel ook op in onze talentenpool voor het geval er in de nabije toekomst een mooie vacature vrijkomt. We benaderen je dan meteen. In de tussentijd informeren we je regelmatig over de arbeidsmarktontwikkelingen binnen DPD.

Vereisten

Heb je een afgeronde mbo-, hbo- of wo-opleiding en relevante werkervaring in een van de vakgebieden? Solliciteer dan nu open! Ook voor net afgestudeerden bieden we interessante posities!


Neem voor meer informatie over bepaalde functies of over de wervingsprocedure contact op met een van onze recruiters Irene Keur, bereikbaar via 06-29677416 of i.keur@dpd.nl, of Jordi Ernest, bereikbaar via 06-29105026 en j.ernest@dpd.nl.


DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar