Overslaan naar content

Customer service medewerker

Op locatie
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
+1 meer
€ 2.565,76 - € 3.976,03 per maandCustomer Experience

Functieomschrijving

Als customer service medewerker bij DPD ben jij de held voor onze zakelijke klanten! 


Je staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en een fantastische klantbeleving te bieden. Maar dat is nog niet alles! 

Deze rol zit boordevol kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen ons geweldige team.


Wat staat er op jouw takenlijstje?

 • Het beantwoorden van vragen en het tackelen van problemen voor onze zakelijke klanten;
 • Het onderhouden van sterke relaties met onze klanten;
 • Het oplossen van vraagstukken op zowel nationaal als internationaal niveau;
 • Jouw collega's ondersteunen en onze klanten elke dag weer blij maken.


DPD is dé pionier op het gebied van pakketbezorging in Nederland en ver daarbuiten. Met ons gepassioneerde team streven we ernaar om elke dag het verschil te maken voor onze gewaardeerde zakelijke klanten. Klaar om met ons mee te gaan op dit spannende avontuur?

Vereisten

We zoeken naar bruisende en enthousiaste kandidaten die...

 • Uitblinken in zowel Nederlands als Engels, zowel in woord als geschrift;
 • Ervaring hebben met klantcontact, of het nu in de klantenservice, horeca of retail is;
 • Klaar zijn om direct de uitdaging aan te gaan als customer service medewerker bij DPD;
 • Ten minste een MBO-3 niveau hebben;
 • Je bent bereid om te werken tussen 08:00 uur en 17:30 uur van maandag t/m vrijdag.

Heb je ervaring met Salesforce?! Benoem dit vooral tijdens je sollicitatie want wij werken dagelijks met dit systeem. Daarnaast zijn er ook een aantal interne systemen waar wij mee werken en waar je dus mee overweg moet kunnen. Dit onderdeel komt aan bod tijdens de selectieprocedure bij DPD.


Waar kom je terecht?

Bij DPD in Veenendaal of Oirschot stap je in een dynamisch en hecht team waar hard wordt gewerkt en teamwork hoog in het vaandel staat. We bieden niet alleen een baan, maar een pad naar een toekomst met volop ruimte voor jouw persoonlijke groei.


Wat staat er voor jou klaar?

 • Een marktconform salaris met verschillende instapmomenten; als junior begin je bij €2.565,76 per maand, als medior bij €2.749,03 per maand, en als senior bij €2932,30 per maand;
 • Een uitdagende functie voor 23,25-38,75 uur per week (0,6-1,0 fte);
 • Contract voor 7 maanden met 1 maand proeftermijn;
 • De eerste 3 maanden werk je op locatie om de sfeer van DPD en je nieuwe collega's te proeven;
 • Volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
 • Geniet van 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling waarbij jouw eigen bijdrage slechts 3.55% bedraagt;
 • Na 3 maanden krijg je de kans om 50% van de tijd vanuit huis te werken, waarvoor we een thuiswerkvergoeding bieden.


Samen verder?

Ben je enthousiast over deze uitdaging en DPD Nederland als werkgever? Solliciteer dan bij DPD Nederland in Oirschot of Veenendaal door op de knop solliciteren te drukken! Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een selectie assessment kan ingezet worden.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Jordi Ernest, Corporate Recruiter, bereikbaar via j.ernest@dpd.nl of via 06-29105026.


Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar