Skip to content

Teamleider Operations

Oirschot, Noord-Brabant, NederlandOperations

Functieomschrijving

Als Teamleider Operations ben je dagelijks bezig met het aansturen, optimaliseren, controleren en managen van het in- en uitgaand transport verkeer. Je organiseert het yard-terrein conform regio- en operatiebeleid en daarbij houd je de kwaliteitsstandaarden aan, met als doel de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Je werkt hierbij intensief samen met de operatie alsmede de afdelingen Linehaul- & pick-up planning.

Jouw werkzaamheden verder:

 • Begeleiden, coachen en motiveren van medewerkers binnen de afdeling Yard Management en het rangeerteam;
 • Effectieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het DPD beleid; 
 • Opstellen van rapportages en relevante managementinformatie ten aanzien van de resultaten, projecten en ontwikkelingen van de afdeling;
 • Onderhouden, beheren en optimaliseren van de goederenstromen en transporten in het Transport Management Systeem met betrekking tot aankomst, vertrek en crossdock van laadunits;
 • Op correcte wijze een bijdrage leveren aan snelle oplossingen bij ad hoc escalaties bij de yard logistiek en emballage.


Wie worden je collega’s?

Als Teamleider Operation wserk je met verschillende collega’s samen. Ieder met zijn eigen unieke kwaliteit en inbreng, waardoor het team elkaar goed aanvult. Met hart voor DPD geven ze iedere dag 100%! Het team bestaat in totaal uit 4 Teamleiders Logistiek (Yard). In jouw team geef je direct leiding aan 4 Employees en in de dagelijkse operatie aan de rangeerders.

Vereisten

Wat neem je mee?

We zijn op zoek naar iemand die zelfverzekerd is en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je neemt initiatief, bent resultaatgericht en organisatie breed ingesteld. En verder:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • 3 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van de Engelse taal en Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Flexibiliteit, je werkt namelijk in deze functie in 3 shifts. De shifts zijn van: 6:00 tot 13:30, 14:00 tot 22:30 en van 22:30 tot 7:00. 


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland als Teamleider Operations dan kom je te werken in een jonge, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Een passend salaris in een range van € 2565 tot maximaal €3664, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise
 • Gunstige ORT (onregelmatigheidstoeslag):
  • 30% tussen 20:00 uur en 24:00 uur;
  • 45% tussen 00:00 uur 06:00 uur;
  • 50% op zaterdagen en zondagen;
  • 100% op feestdagen.
 • 25 vakantiedagen, aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen DPD.


Samen verder?

Ben jij de motiverende Teamleider die de dagelijkse operatie binnen de Yard goed weet te managen?  Solliciteer naar de vacature Teamleider Operations in Oirschot via onze carrière pagina. Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature.

Tijdens de sollicitatieprocedure maak je kennis met je leidinggevende en diverse collega's van DPD, zodat jij ook de gelegenheid krijgt om een goed beeld te vormen van de functie en onze organisatie. 

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Sandra Schipper, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-51425421.


Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar