Skip to content

Teamleider Logistiek

Nederland, Zeeland, GoesOperations

Functieomschrijving

“voor onze nieuwe locatie in Goes zijn we voor afdeling Operations op zoek naar een Teamleider logistiek die een groep medewerkers kan aansturen en de operationele processen bewaakt”


Als Teamleider logistiek op depot Goes ben je verantwoordelijk voor het coördineren, optimaliseren en verzorgen van de dagelijkse operationele loods werkzaamheden. In deze functie is het belangrijkste onderdeel het aansturen, begeleiden, coachen en motiveren van de medewerkers. Samen met je collega teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van 12 logistiek medewerkers en 1 senior logistiek medewerker. Dagelijks draag je zorg voor het plannen en verdelen van werkzaamheden, het toezien op de voortgang en kwaliteit en het creëren van een veilige werkomgeving en veiligheidsbewustzijn bij medewerkers.


Naast de aansturing van het team krijg je veel ruimte om mee te denken in het verbeteren van de logistieke processen, zodat we nóg efficiënter worden. De resultaten van het team en toelichtingen van bijzonderheden rapporteer je aan de Operations Manager. Bij afwezigheid van de Operations Manager ben je ook in staat zowel de operationele als de leidinggevende werkzaamheden over te nemen.


We laten je DPD kennen, de visie, de werkwijze en je doet kennis op van onder andere de sorteerinstallaties en de scanapplicaties. Zo ga je voorbereid aan de slag op het nieuwe depot.


In deze functie vragen we flexibiliteit. Je komt te werken in wekelijks wisselende ochtend -en middagdiensten. De ochtenddienst start om 4:00 uur en duurt tot 11:30uur en de middagdienst start om 12:00uur en duurt tot 20:30uur. De starttijd van de ochtenddienst kan wijzigen als de situatie daar om vraagt.


Vereisten

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur een logistieke richting;
  • Een aantal jaar relevante werkervaring en ervaring op het gebied van leidinggeven;
  • Je bent een echte teamplayer, flexibel en stressbestendig;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden en je beschikt over een sterke dosis overtuigingskracht;
  • Pre: ervaring met LEAN en kennis van het managementsysteem (ISO-norm 9001 en 14001);


Samen verder?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een passend salaris van €2.443 tot maximaal €3.490 bruto per maand, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise.
  • 25 vakantiedagen, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Werken in een gezellig en ambitieus team.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina.


Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 70.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 8,4 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.

Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar