Skip to content

Teamleider Customer Service Strategic Accounts

Nederland, Noord-Brabant, OirschotCS

Functieomschrijving

In alles wat we doen staat de klantbeleving voorop. Daar doen we het uiteindelijk voor en dat maakt ons onderscheidend. Dat vraag wel om continue focus op service en het continue verbeteren van processen. Jij als Teamleader Customer Service hebt hierin een belangrijke bijdrage en bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden, coachen en motiveren van medewerkers binnen de Customer Service afdeling en de klantbeleving van de Strategic Accounts.

 • Je bent verantwoordelijk voor het onboarden, aansturen, begeleiden, coachen, trainen en motiveren van team Customer Service Experts. Hierin zit ook de werving en selectie van nieuwe Customer Service Experts door het voeren van sollicitatiegesprekken en onderhouden van contact met uitzendbureaus;
 • Je bent verantwoordelijk voor het voeren van verzuim, motivatie en disciplinaire gesprekken en neemt initiatieven en ter verbetering van de medewerkerstevredenheid;
 • Je zorgt voor de uitvoer van de werkprocessen, zodat de afdelingsdoelstellingen worden gerealiseerd en een maximale klanttevredenheid wordt behaald;
 • Jij zorgt ervoor dat andere DPD afdelingen kwantitatief en kwalitatief voorzien zijn van relevante informatie. Informatie over klanten die van toegevoegde waarde zijn voor de accountmanager én de klant;
 • Je bent verantwoordelijk voor Quality Monitoring. Met jouw analytische skills herken je patronen tussen incidenten, waardoor het proces kan worden verbeterd. Issues vertaal je daarna naar concrete verbetermogelijkheden, die projectmatig worden gerealiseerd of als wensen worden voorgelegd bij de Support & Innovatie afdeling.


Jouw team en collega’s

Jij geeft direct leiding aan een gedreven team van (20-25 fte) Customer Service Experts in Oirschot en rapporteert aan de Customer Service Manager.

Vereisten

Je hebt ervaring als leidinggevende en bent thuis in een Customer Service omgeving. Je kent de processen en de tools waarmee gewerkt wordt. Jij bent resultaatgericht, analytisch en sterk in organiseren en plannen. Daarnaast heb je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Leidinggevende ervaring
 • Kennis en ervaring met Customer Service werkzaamheden
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels


Samen verder?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden.

Bij ons kun je rekenen op:

 • Een salaris van €2.983 tot maximaal €4.262 afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise.
 • 25 vakantiedagen, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Werken in een gezellig, informeel en ambitieus team.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina.


Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met 97.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 58.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 7,5 miljoen pakketten – 1,9 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT. DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 11 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.


Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 11 depots in Amsterdam, Oirschot (HQ), Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht en Berkel en Rodenrijs. Kijk voor meer achtergrondinformatie op de homepagina.

Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar