Skip to content

Teamleider logistiek

Goes, Zeeland, Nederland€ 2.400 - € 3.400 per maandOperations

Functieomschrijving

Als teamleider logistiek ben je samen met je team verantwoordelijk voor het coördineren, optimaliseren en verzorgen van de dagelijkse operationele processen op het depot in Goes. Met jouw leidinggevende capaciteiten zorg je voor een goede basis waarin het hele team zo optimaal mogelijk kan presteren. Het belangrijkste onderdeel is dan ook het aansturen, begeleiden, coachen en motiveren van de medewerkers. Je begeleidt en coacht een team van +/- 2 vaste krachten en +/- 10 uitzendkrachten. Daarnaast werk je aan de optimalisatie van het logistieke proces en krijg je hierin veel ruimte om mee te denken.


Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een kop koffie en een praatje met je collega’s. Je bekijkt de data vanuit de operatie en maakt daarop dagelijks een operationele planning. Wanneer de shift begint zorg jij dat alle medewerkers aanwezig zijn voor een dagstart, waar je belangrijke informatie en aandachtspunten deelt. Jij zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat KPI’s worden gehaald. Gedurende de dag stuur jij hierop aan en zorg je dat issues opgelost worden. Daarbij bewaak je uiteraard ook de veiligheid en gezondheid van logistiek medewerkers. Gebeurt er toch iets? Dan zorg je ervoor dat incidenten voorkomen worden in de toekomst. Aan het einde van je shift zorg je weer voor een soepele opdracht. Je werkt nauw samen met je collega teamleider en rapporteert aan de logistiek manager van depot Goes.

Vereisten

Wat neem je mee?

We zijn op zoek naar iemand die zelfverzekerd is en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je neemt initiatief, bent resultaatgericht en organisatie breed ingesteld. En verder:

 • Een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur logistieke richting;
 • Ongeveer 1-2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met LEAN is mooi meegenomen;
 • Je bent een echte teamplayer, bent stressbestendig en denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Flexibiliteit; je werkt in 2 shifts, de middag shift van 11:00 tot 19:30 en de avond shift van 02:00 tot 10:30.

Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland als teamleider logistiek dan kom je te werken in een jonge, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Een passend salaris in een range van € 2565 tot maximaal €3664, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise
 • Gunstige ORT (onregelmatigheidstoeslag):
  • 30% tussen 20:00 uur en 24:00 uur;
  • 45% tussen 00:00 uur 06:00 uur;
  • 50% op zaterdagen en zondagen;
  • 100% op feestdagen.
 • 25 vakantiedagen;
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Samen verder?

Ben jij de motiverende teamleider die de dagelijkse operatie binnen de Yard goed weet te managen?  Solliciteer naar de vacature teamleider logistiek in Goes via onze carrière pagina. Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature.


Tijdens de sollicitatieprocedure maak je kennis met je leidinggevende en diverse collega's van DPD, zodat jij ook de gelegenheid krijgt om een goed beeld te vormen van de functie en onze organisatie.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Jordi Ernest, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29105026.

Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar