Overslaan naar content

Corporate recruiter

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.949 - € 5.641 per maandHR & CSS

Functieomschrijving

Als toonaangevende logistieke dienstverlener zoeken we energieke professionals die voldoening halen uit een dynamische en inhoudelijk uitdagende werkomgeving. Als corporate recruiter ben jij de sleutel tot ons succes en krijg je de kans om ons enthousiaste team van professionals te versterken. Ook werk je mee aan het verder professionaliseren van het recruitmentproces binnen DPD. 


Jouw functie

Elke dag is anders als corporate recruiter bij DPD. Van boeiende intakegesprekken met managers tot het opstellen en uitvoeren van creatieve online en offline wervingsplannen, jouw taken zijn divers en uitdagend. Je richt je op vacatures voor ons bruisende hoofdkantoor en speurt naar talent in de dynamische werkvelden van ICT, Finance en HR.


Maar dat is nog niet alles! Je bent ook een belangrijke schakel in diverse projecten, zoals ons employer brand, campus recruitment, de optimalisatie van de candidate journey en het onboardingsprogramma. 


Als regisseur van jouw lopende wervingsprocedures ben jij constant in contact met managers en collega’s binnen verschillende business units. Jouw advies wordt gewaardeerd door het management. Je bent de betrouwbare sparringpartner voor vraagstukken rondom instroom.


En weet je wat echt het verschil maakt? Als corporate recruiter begrijp je dat een goede sollicitatie-ervaring net zo belangrijk is als onze belofte aan onze pakketbezorging: duidelijk, ‘on time’ en persoonlijk!


Jouw toekomstige collega’s

Bij DPD maak je deel uit van een informeel en collegiaal, maar tevens gedreven en enthousiast HR-team. Een team dat bestaat uit business partners, payroll, recruitment, support, learning & development en compensation & benefits collega's. Als centrale figuur in de organisatie geef je advies en begeleid je stakeholders met enthousiasme en expertise in het werving- en selectieproces.


Ben je er klaar voor om deel uit te maken van ons succesverhaal? Solliciteer nu en ontdek hoe jouw unieke vaardigheden ons team nog sterker kunnen maken!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Heb je een bewezen staat van dienst in recruitment? Of het nu gaat om het vinden van verborgen talenten of het leiden van wervingscampagnes, jouw ervaring is de sleutel tot ons succes. We zoeken iemand die altijd een stap vooruit is en bereid is innovatieve methoden te gebruiken om toptalent aan te trekken;
 • Jij gaat actief de samenwerking aan met stakeholders. Je begrijpt de diverse belangen en zorgt voor een synergetische aanpak, waardoor we samen kunnen excelleren;
 • Ben je iemand die verantwoordelijkheid neemt en eigenaarschap toont? Bij DPD waarderen we teamleden die initiatief tonen en bereid zijn verder te gaan dan de verwachtingen;
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en heb je al een aantal jaren waardevolle werkervaring;
 • Kun je effectief werken in een snel veranderende omgeving en behaal je resultaten zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen? Dan ben jij degene die we zoeken.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de € 3.949,23 – € 5.641,89 (o.b.v. fulltime) afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Contract voor 31 tot 38,75 uur (0,8 – 1,0 fte);
 • Kilometervergoeding;
 • 25 vakantiedagen, aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij de energieke corporate recruiter die met enthousiasme talent weet aan te trekken en zorgt voor een optimale candidate journey? Solliciteer dan via onze carrière pagina naar de vacature corporate recruiter bij DPD Nederland in Oirschot!


Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29677416.

Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar