Overslaan naar content

Backend developer

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 3.466,86 - € 5.641,89 per maandIT

Functieomschrijving

Als backend developer draag je bij aan de ontwikkeling van innovatieve maatwerk applicaties, van solution design via technische realisatie tot succesvolle implementatie.


Wat betekent dit in de praktijk?

 • Uitvoeren van technische analyses om optimale oplossingen voor functionele wensen te definiëren. Hierbij houd je rekening met de aanwezige applicaties en processen; 
 • Beschrijven van de benodigde input en output van softwaresystemen en de onderliggende processen. Je maakt technische ontwerpen voor de realisatie van softwaresystemen; 
 • Op basis van functionele en technische ontwerpen ontwikkel je softwaresystemen; 
 • Het beheren en onderhouden van intern ontwikkelde softwaresystemen; 
 • Je neemt deel aan projecten, anticipeert en denkt mee door middel van het analyseren en onderzoeken van de aan het project gerelateerde vraagstukken.


Wie worden je (directe) collega’s?

Je komt te werken in een klein team met op dit moment twee collega's. Je functie valt onder de manager data & budo. Daarnaast werk je ook nauw samen met de andere (ICT) collega's uit de andere teams.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • hbo werk- en denkniveau;
 • Je werkt zelfstandig binnen de afgesproken kaders;
 • Je bent klantgericht;
 • Je bent resultaat gericht;
 • C# en/of .NET kennen geen geheimen voor jou.


Ons aanbod
Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de € 3466,86 – € 5641,89 (o.b.v. fulltime) afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Contract voor 38,75 uur (1,0 fte);
 • Kilometervergoeding;
 • 25 vakantiedagen, aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij nieuwsgierig of jij en DPD bij elkaar passen? Solliciteer dan naar de vacature backend developer bij DPD Nederland in Oirschot. Een assessment, screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29677416.

Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar