Skip to content

Support Medewerker

Nederland, Noord-Brabant, OirschotStrategy & Information

Functieomschrijving

“DPD is op zoek naar een Support Agent die het leuk vind om collega’s te helpen met uiteenlopende serviceverzoeken”


In deze functie fungeer je als eerste aanspreekpunt voor interne collega’s en ben je verantwoordelijk voor het oppakken van inkomende serviceverzoeken. De verzoeken komen via een platform binnen als ticket die je zo goed mogelijk probeert op te lossen. Je krijgt vanuit een gebruiker/collega een vraag, klacht of wens die je telefonisch, per mail of fysiek probeert te helpen naar een oplossing.

Dat kunnen uiteenlopende vragen zijn. Van het inrichten van werkplekken en het regelen van nieuwe laptops of wachtwoorden tot aan een bericht over een lekkend dak, een defect koffieapparaat of verwelkte planten. Jij zorgt ervoor dat deze verzoeken zo goed mogelijk worden opgevolgd of worden doorgezet naar de juiste discipline.


Als het gaat om de inrichting van fysieke werkplekken op zowel kantoor als in de loods, zorg je voor de juiste hardware en communicatiemiddelen, maak je voor (nieuwe) medewerkers gebruikersprofielen aan en stel je toegangsautorisaties in. Je biedt waar nodig steun in het (laten) uitvoeren van (technische) controles en schoonmaakwerkzaamheden. Met jou als Support Agent zijn alle werkplekken optimaal ingericht en storingsvrij!


Omdat serviceverzoeken nooit vanuit één specifieke hoek komen maak je al snel kennis met de gehele organisatie en werk je zeer afwisselend. Daarnaast krijgt je eigen verantwoordelijkheden en denk met het team mee over optimalisaties om het iedere dag een beetje beter te kunnen doen om zo nóg meer mensen blij te maken.

Vereisten

 • MBO4 werk- en denkniveau en een jaar werkervaring;
 • Kennis en ervaring op ICT-gebied of facilitair gebied;
 • Structuur in je werk en een resultaatgerichte instelling, bijvoorbeeld bij opvolging van incidenten;
 • Interne en/of externe klantgerichtheid;
 • Proactieve instelling, jij stapt actief op de business af;


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een zeer dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Een passend salaris, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise.
 • 25 vakantiedagen, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Doorgroeimogelijkheden naar een senior positie;
 • Thuiswerkmogelijkheden.

Samen verder?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina.


Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 97.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 58.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 7,5 miljoen pakketten – 1,9 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.


DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 11 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.


Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 11 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, EttenLeur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht en Berkel en Rodenrijs.


Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499339930.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar