Skip to content

Strategic Sales Support Agent

Oirschot, Noord-Brabant, Nederland€ 2.364 - € 3.378 per maandSales

Functieomschrijving

Je hebt ons vast weleens zien rijden, dagelijks bezorgen wij namelijk vele miljoenen pakketten. Niet alleen in jouw wijk, maar over de hele wereld. Met hart voor DPD zetten onze medewerkers zich iedere dag voor 100% in om onze klantbelofte waar te maken. We zijn een groeiende organisatie, daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Om precies te zijn een strategic sales support agent voor ons hoofdkantoor in Oirschot.  


Dit ga je doen

Als strategic sales support agent heb je een centrale rol in de organisatie. Je hebt een veelzijdig takenpakket en geen dag is hetzelfde. Je ondersteunt de strategic account managers op commercieel, administratief en operationeel gebied. En als onze klanten vragen hebben over service, IT, facturatie en of hun contract zorg jij voor het juiste antwoord. Daarvoor zet je ook jouw interne hulplijn in, want je kunt natuurlijk niet alles weten. Jij bewaakt de voortgang en processen en houdt het contact warm.


Op een typische werkdag:

  • Beantwoord je diverse vragen via de telefoon, uiteraard op vriendelijke en dienstverlenende wijze;
  • Behandel je binnenkomende mails en stel je contracten, offertes en rapportages op;
  • Ook houd je je bezig met de implementatie van software, overeenkomsten en informatie voor nieuwe klanten;
  • en maak je aan het einde van de dag alvast de rapportage die ze morgen nodig hebben.


Dit is jouw team

Na een warm welkom land je in een hecht, fijn en gedreven team. Dat bestaat uit vier directe collega’s met wie je nauw samenwerkt. De sfeer op je afdeling - of eigenlijk binnen heel DPD - is informeel. We communiceren open en transparant. Op alle niveaus zijn de collega’s toegankelijk. De onderlinge samenwerking in het team en met de collega’s is prettig en de saamhorigheid is groot.

Vereisten

Jouw pakket
Je bent onze ideale nieuwe collega als je achter de meeste punten hieronder een vinkje kunt zetten:
• Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau op je cv;
• Je bent klant- en oplossingsgericht, de klant weet jou te vinden en kan bij jou terecht met zijn vragen;
• Je komt goed uit de verf in teamverband, maar kunt jezelf ook zelfstandig prima redden;
• Je werkt nauwkeurig en efficiënt;
• MS Office-programma’s als Outlook en Excel hebben voor jou niet al te veel geheimen;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal - in zowel woord als geschrift - goed;
• Je hebt aantoonbare ervaring met administratieve processen. Én heb je ook ervaring op een commerciële binnendienst? Dat is helemaal mooi!

Wat biedt DPD jou?

Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. De cultuur is informeel, open en er is alle ruimte voor initiatieven en eigenaarschap. En natuurlijk biedt DPD jou een aantrekkelijk 'pakket' aan arbeidsvoorwaarden:
• Hoeveel uren je per week wilt werken, kunnen we in goed overleg bepalen. Alles tussen 31 uur (0.8 fte) en 38,75 uur (1.0 fte) per week is wat ons betreft bespreekbaar;
• We belonen je met een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring en niveau tussen de € 2.364,- en € 3.378,- bruto per maand bij 1.0 fte;
• Je pensioen is goed geregeld;
• We vinden dat hybride werken - deels thuis, deels op kantoor - goed werkt, dus voor thuiswerken krijg je de ruimte;
• Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
• Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar ruim 230 landen, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en benieuwd of dat jij DPD bij elkaar passen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina. Voor vragen kun je ook telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Corina den Besten, 06-40498994.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteldof

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar