Skip to content

Sorter Control

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 2.100,66 - € 3.000,94 per maandOperations

Functieomschrijving

Als Employee Sorter Control ben je verantwoordelijk voor het monitoren en signaleren van knelpunten in het dagelijkse overslagproces van de Hubs. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Instellen en aanpassen van het script van de routetabellen op dus danig detailniveau;
 • Monitoren, signaleren van afwijkingen in het overslagproces en het direct adviseren over mogelijke oplossingen;
 • Adviseren over verbeteringen in het logistieke proces van de afdeling Operations;
 • Signaleren en direct melden van onveilige situaties aan betrokkenen.


Wie worden je (directe) collega's?

Je werkt samen met een andere Sorter Control en zult de meeste dagen met z’n tweeën werken.

Vereisten

Wat neem je mee?

Jij bent analytisch en houd goed het overzicht. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel en neemt graag initiatief. En verder:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • 2 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van WMS-IT systemen;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands, zowel mondelijk als geschrift;
 • Flexibiliteit; Je zal gaan werken in ploegen, waarbij onze diensten zijn van 14:00 tot 22:30 en van 22:30 tot 07:00.


Ons aanbod:

Ga je aan de slag bij DPD Nederland dan kom je te werken in een jonge, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris tussen de €2.100,66 en €3.000,94 afgestemd op jouw functie, ervaring en expertise;
 • Een uitdagende functie voor 32 tot 38,75 uur per week (1 fte);
 • Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Boven je basissalaris krijg je een onregelmatigheidstoeslag;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Samen verder?

Wordt je enthousiast bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via onze carrière pagina naar de vacature Employee Sorter Control bij DPD Nederland in Oirschot!

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie en over de wervingsprocedure kun je contact opnemen met Sandra Schipper, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-51425421. Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Wie zijn wij?

Onze missie is het dagelijks bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers. Dit doen we wereldwijd met meer dan 122.000 gemotiveerde Geopost collega's. DPD Nederland is onderdeel van Geopost, wat weer familie is van het Franse Groupe La Poste. Als grootste pakketverzender in Europa bezorgen we pakketten in vrijwel alle landen van de wereld, waarbij we dat binnen Europa volledig via ons eigen netwerk doen. Hierdoor kunnen we een unieke performance leveren en bezorgen we vanaf Eindhoven zelfs alle pakketten in een straal van 700km de volgende dag!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar