Skip to content

Senior HR Business Partner

Nederland, Noord-Brabant, OirschotHR & CSS

Functieomschrijving

“Ben jij een ervaren Business Partner en wil jij jouw energie kwijt in een gedreven HR-team? Dan zoeken wij jou!”


Voor de HR-afdeling zijn we op zoek naar een senior HR Business Partner. In deze mobiele functie ben je, verdeeld over jou en de andere drie HR business partners, verantwoordelijk voor een aantal afdelingen en locaties in Nederland. Als HR business partner ben je generalist in de HR verantwoordelijkheden in de business. Daarnaast zijn er expertises verdeeld over de HR Business Partners, zoals Performance Management, Health & Safety, Recruitment en Onboarding.


Als echte business partner ondersteun en adviseer je de managers in de hele HR keten van in-, door- en uitstroom, verzuim, recruitment, opleidingen, leiderschapsontwikkeling, projectmanagement, engagement, duurzame inzetbaarheid en arbeidsrecht. Hierbij krijg je ondersteuning van de collega’s van HR Support en de specialisten van de afdeling. Sinds een aantal jaar is de HR-afdeling opnieuw opgezet en hebben we hoge ambities. 


Er ligt een mooie, inhoudelijke uitdaging in een heldere en ambitieuze HR strategie waarvan de verantwoordelijkheden (in de ontwikkeling, uitvoer en coördinatie) onderling verdeeld zijn. Je bent als het ware de kartrekker voor de aan jou toegewezen thema’s binnen de hele organisatie, maar tegelijkertijd ook iemand die hands-on te werk gaat. Het is een dynamische positie waarin je soms ook snel schakelt tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau.


Wie worden je (directe) collega’s?

Je komt te werken in een erg informeel en flexibel, maar ook gedreven en ambitieus HR team. De totale HR afdeling bestaat uit business partners, payroll, recruitment, support, learning & development en compensation & benefits. Je rapporteert aan de Chief Human Resource Officer. Je standplaats is Oirschot, maar je zult ook regelmatig jouw stakeholders in het land bezoeken.

Vereisten

Je kunt uitstekend omgaan met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je vindt makkelijk je weg binnen een nieuwe organisatie, weet richting te geven aan je handelen en tegelijkertijd vergeet je niet de mensen om je heen mee te nemen. Je bent ondernemend, nieuwsgierig en resultaatgericht. Je vindt het belangrijk dat mensen hun verantwoordelijkheid nemen en steekt energie in het coachen van lijnmanagers. Je bent evenwichtig, zelfbewust en niet snel van je stuk te brengen. Als er kritische vragen vanuit de business komen, zorg je dat verwachtingen helder zijn en dat het proces goed wordt opgevolgd. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur HRM
  • 5+ jaar ervaring in het HR werkveld als adviseur of business partner.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een passend salaris in de range van €3900 tot ongeveer €5600;
  • 2/3 pensioenbijdrage,
  • 25 vakantiedagen,
  • Lease auto of reiskostenvergoeding;
  • Flexibiliteit in werktijden en tuiswerkmogelijkheden;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting.

Samen verder?
Bij belangstelling ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina. Heb je nog vragen over de vacature of over DPD? Neem dan contact op met Bianca van Baren, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-43031174.


Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 61.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 7,5 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.


Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.

Een screening van jouw diploma, een referentiecheck, een VOG en een assessment maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar