Skip to content

Salesforce Applicatiebeheerder

Nederland, Noord-Brabant, OirschotStrategy & Information

Functieomschrijving

Ben jij bekend met Salesforce en lijkt het je gaaf om applicatiebeheerder te worden binnen een grote, internationale organisatie met no-nonsens cultuur? Dan is dit een kans voor jou!


Als Salesforce Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en doorontwikkeling van applicatie designs die aansluiten op de wensen van de business. Je werkt met een andere collega samen aan de verbetering van de applicatie binnen de cluster DPD Benelux. Je staat middenin de organisatie en luistert goed naar het probleem van jouw business partners. In agile sprints ga je vervolgens op zoek naar innovatieve oplossingen zodat onze collega’s hun werk elke dag beter en slimmer kunnen doen om zo onze klanten nóg beter te kunnen ondersteunen. 


Je inventariseert storingen bij gebruikers, adviseert in het toekennen van prioriteiten, beoordeelt mogelijke oplossingen en draagt zorg voor passende oplossing van storingen. Je configureert, test en installeert applicaties naar aanleiding van gebruikerswensen voor aanpassingen die niet in de standaardapplicaties voorkomen. Daarnaast maak je specifieke gebruikershandleidingen die je beheert en onderhoudt met als doel te zorgen voor een effectief gebruik van de applicatie door eindgebruikers. Je gaat de discussie aan, maakt de oplossing, test het, maakt afspraken om het live te zetten en geeft support.


Het is een uitdagende functie, maar het is nog belangrijker dat je bij ons past. Deze functie is geen “gespreid bedje” met veel structuur. Je moet het leuk vinden om met je voeten in de klei te staan en te werken in een zeer dynamische omgeving. De mogelijkheden zijn enorm en je krijgt alle autonomie en verantwoordelijkheid die je nodig hebt. Samen met de business heb je de ruimte om verbeteringen aan te dragen en functionaliteiten continue te verbeteren.


De standplaats voor deze functie is op ons hoofdkantoor in Oirschot, maar we bieden de mogelijkheid om te werken vanuit ons kantoor in mechelen of één van onze andere kantoren. Het is daarnaast ook een hybride rol waardoor je zowel op kantoor als thuis aan het werk bent.

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt kennis en ervaring in IT en applicatiebeheer. Kennis van Salesforce en Service Cloud zijn een sterke pre.
 • Een Salesforce Advanced Administrator certificating is mooi meegenomen;
 • Capaciteit om te functioneren in een sterk groeiende en veranderende omgeving;
 • Je kan snel schakelen tussen pragmatische implementatie van oplossingen en strategie bepaling;


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise.
 • 25 vakantiedagen, reiskosten, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Veel ruimte voor ondernemerschap
 • Werken in een gezellig, informeel en ambitieus team
 • Flexibiliteit in werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden


Samen verder?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina.


Wie zijn wij?


DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 61.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 7,5 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.


Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.


Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl of www.werkenbijdpd.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar