Skip to content

Sales Support

Nederland, Noord-Brabant, OirschotMarketing & Sales

Functieomschrijving

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen.


De functie

Wij zijn per direct op zoek naar een Sales Support Medewerker. In deze rol draag je onder meer zorg voor het commercieel, administratief en operationeel ondersteunen van de Sales Manager en Account Managers. Je helpt onze klanten bij het oplossen van uiteenlopende vragen, bijvoorbeeld over de service, IT, facturatie en contracten. Actief draag je bij aan oplossingen en zet je concrete acties uit bij de betreffende afdelingen binnen DPD. In deze rol heb je een centrale functie waarbij je processen bewaakt.

En verder:

 • Je staat klanten vriendelijk en dienstverlenend telefonisch te woord;
 • Opvolging van binnenkomende e-mails;
 • Opstellen van contracten, offertes en rapportages;
 • Implementatie software, overeenkomsten, informatie voor nieuwe klanten.


Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 70.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 8,4 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020.

In Nederland werkt DPD vanuit het hoofdkantoor in Oirschot, 2 regio kantoren in Berkel en Rodenrijs en Veenendaal en de 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.


Wie worden je collega's?

Je maakt onderdeel uit van een gezellig, ondernemend team dat bestaat uit 7 Strategische Accountmanagers en 5 Sales Support medewerkers die samen de grootste, strategische klanten van DPD beheren, versterken en uitbouwen. Een team met open en informele communicatie waarbij met alle afdelingen binnen DPD, een optimaal resultaat wordt gehaald.


Vereisten

Jij neemt mee:

Een klantgerichte en proactieve instelling. Daarnaast ben je nauwkeurig, zorgvuldig en efficiënt. Je werkt graag oplossingsgericht en haalt energie uit het helpen van de klant bij uiteenlopende vraagstukken. Je bent zelfverzekerd en werkt goed in teamverband en zelfstandig.


En verder:

 • Een afgeronde Mbo-opleiding (bij voorkeur in de commerciële richting);
 • Werkervaring in de commerciële binnendienst of vergelijkbaar;
 • Kennis van MS-office o.a. Outlook en Excel;
 • Uitstekende kennis van en ervaring met administratieve processen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat biedt DPD jou?

Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. De cultuur is informeel, open en er is alle ruimte voor initiatieven en eigenaarschap. En natuurlijk biedt DPD jou een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • Contract voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salarisrange van € 2252,- tot € 3217,-;
 • Werkweek van 31 uur tot 38,75 uur (0,8 -1,0 fte);
 • Hybride werken;
 • Pensioenbijdrage 2/3;
 • 25 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en relevante opleidingen te volgen.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en benieuwd of dat jij en DPD bij elkaar passen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina. Voor vragen kun je telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Bianca van Baren, 06-43031174.of

Apply with Indeed onbeschikbaar