Overslaan naar content

Processpecialist sales support

Op locatie, Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.466,86 - € 4.952,66 per maandSales

Functieomschrijving

Draag jij bij aan de productontwikkeling en de groei van DPD?

Als processpecialist sales support houd jij je bezig met de (door)ontwikkeling en innovatie van onze producten en dienstverlening. Jij gaat projectmatig aan de slag met verbeteringen en draagt bij aan de optimalisatie van de interne processen.

Je doet gevraagd, maar ook ongevraagd, aanbevelingen ter verbetering van uiteenlopende sales processen. Jij ziet er een uitdaging in om je collega’s te overtuigen dat de door jou uitgevoerde procesverbeteringen goed zijn voor zowel de collega’s als DPD. Je beheert en borgt ook de (deel)processen en systemen binnen sales. Omdat je vaak kennis en kunde nodig hebt die buiten de sales afdeling ligt, ben je continue op zoek naar verbindingen met collega’s van bijvoorbeeld customer service, finance, operations en IT.


Jouw takenpakket:

 • Structureren en optimaliseren van de processen op de salesafdeling, dit doe je in samenwerking met de stakeholders;
 • Verbeterpunten en kansen inzichtelijk maken en op basis van acutele (markt)kennis en kunde omzetten naar onderbouwde voorstellen voor proces-en productverbetering;
 • Uitvoering van projectplannen en behalen van de projectdoelstellingen binnen de gestelde afspraken (doorlooptijd, resultaat, borging);
 • Deelnemen aan projecten of stuurgroepen.

Je levert belangrijke bijdrage aan een zo efficiënt mogelijke dienstverlening. Een dienstverlening die inspeelt op de wensen en behoeften van onze klanten en een goede balans met onze medewerkers.

Kortom; een uitdagende job met veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap.


Jouw team en collega’s?

Je hebt een centrale rol in de organisatie, waarbij de samenwerking met andere afdelingen een voorwaarde is voor succes. Als processpecialist sales support werk je direct samen in het team van sales support. Binnen het team heerst een prettige en open sfeer. De ambitie van het team is om gezamenlijk bij te dragen aan de productontwikkeling en de groei van DPD.

Vereisten

Jouw profiel

Je bent van nature nieuwsgierig naar hoe processen werken en ziet het verbeteren van complexe processen als de ideale uitdaging. Je bent innovatief en probleemoplossend en je hebt het vermogen om de vertaalslag te maken van behoeftes naar oplossingen. Deze oplossingen weet je ook op de juiste wijze over te brengen naar aan je collega's. Je bent zelfstandig én daarnaast een teamspeler die projectmatig kan werken.


En verder

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt sterke communicatieve skills;
 • Je hebt kennis van en ervaring met business processen en/of projectmanagement;
 • Salesforce is een pré!


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden.

Bij ons kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de € € 3.467,- en € 4.953,- afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Contract voor 31 tot 38,75 uur (0,8 - 1,0 fte);
 • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Zoek jij een afwisselende baan middenin onze organisatie? Solliciteer dan naar de vacature commercieel medewerker binnendienst retail bij DPD Nederland in Veenendaal. Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie en over de wervingsprocedure contact op met Jordi Ernest, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29105026. Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer! DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

niet op prijs gesteld.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar