Skip to content

Processpecialist

Eindhoven/Veenendaal, Gelderland, Nederland€ 3.195 - € 4.564 per maandCustomer Experience

Functieomschrijving

Als Proces Specialist ben je verantwoordelijk voor het initiëren en begeleiden van projecten met als doel de Customer Service processen te ontwerpen of te optimaliseren. Jij ziet er een uitdaging in om je collega’s te overtuigen dat de door jou uitgevoerde procesverbeteringen goed zijn voor zowel de collega’s als DPD. Je doet gevraagd, maar ook ongevraagd aanbevelingen ter verbetering van uiteenlopende Customer Service processen en weet je jouw collega's te overtuigen dat de door jou uitgevoerde procesverbeteringen goed zijn voor de collega’s en of DPD. Je draagt ook zorg voor het beheer en borging van (deel)processen en systemen binnen Customer Service. Kortom; een uitdagende job met veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap.


Je bent continu de CS efficiency aan het verbeteren door het verzamelen, analyseren, rapporteren, (her)ontwerpen, implementeren én optimaliseren van customer serviceprocessen. Zo realiseer jij een zo efficiënt mogelijke dienstverlening. Een dienstverlening die inspeelt op de wensen en behoeften van klanten in een gezonde balans met de behoeften van de medewerkers.


Omdat je vaak kennis en kunde nodig hebt die buiten de klantenservice ligt, ben je continue op zoek naar verbindingen met collega’s van bijvoorbeeld Sales, Operations en IT. Je bent daarmee meteen een visitekaartje van de afdeling en hebt dus een belangrijke voorbeeldfunctie als het aankomt op de gewenste houding, gedrag en klantgerichtheid.


Dit is jouw team

Je komt werken in een gezellig en ambitieus team op onze Hub in Eindhoven of Veenendaal. Het team Support & Innovation bestaat uit 4 proces specialisten en is onderdeel van de afdeling Customer Service. Het is een informeel en resultaatgericht team, hierbij horen een open en eerlijke communicatiestijl. Geen dag is hetzelfde is en in deze dynamische omgeving werk je nauw samen met diverse collega’s van verschillende afdelingen.

Vereisten

Jouw pakket

Je bent een teamplayer, verbinder en kunt mensen overtuigen. Gestructureerd weet je hoofd en bijzaken goed te scheiden. Je bent zelfstandig en werkt projectmatig. Complexe processen weet jij te analyseren en vereenvoudigen. 

Verder neem jij mee:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring met Customer Service en Salesforce is een pré;
  • Kennis en ervaring met betrekking tot het ontwerpen en (door)ontwikkelen van chatbots is een pré.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een jonge, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een passend salaris in de range van € 3195 tot ongeveer € 4564 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
  • Een uitdagende functie voor 31-38,75 uur per week (0,8-1,0 fte);
  • Flexibiliteit in werktijden, maar wel graag on site aanwezig;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • 25 vakantiedagen, reiskosten, aantrekkelijke pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%.


Samen verder?

Zorg jij voor nóg meer focus en efficiëntie binnen het Customer Service team van DPD (Nederland) B.V.? Solliciteer dan via onze carrièrepagina naar de vacature Processpecialist bij DPD Nederland in Oirschot of Veenendaal! Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature.

Omdat je onderdeel uitmaakt van een team, zullen gesprekken met je nieuwe collega’s onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De procedure bestaat minimaal uit 2 gesprekken. Daarbij krijg je de gelegenheid om meerdere DPD collega’s te ontmoeten.
Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een selectie assessment kan ingezet worden.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Sandra Schipper, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-51425421.


Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar