Overslaan naar content

Proces specialist customer succes

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
 • Veenendaal, Utrecht, Nederland
+1 meer
€ 3.466,86 - € 4.952,66 per maandSales

Functieomschrijving

Als proces specialist customer succes ontwikkel je nieuwe processen en verbeter je bestaande processen om de klanttevredenheid te verhogen. Dit doe je door informatie op te zoeken in onze systemen en proactief klanten te benaderen om te vragen hoe zij denken dat we onze logistieke dienstverlening kunnen verbeteren. Uiteraard doe je dit niet alleen. Samen met je collega’s van de afdeling Sales en andere afdelingen bekijk je de bestaande processen en vraagstukken vanuit klanten en interne afdelingen. Op basis van jouw analyses geef je advies over de inrichting, optimalisatie, implementatie en uitvoering van deze processen, en zorg je voor een correcte administratie hiervan.


Jouw verantwoordelijkheden:

 • Analyseren van veel voorkomende klachten en onze huidige processen. Aan de hand van jouw analyses geef je advies over de inrichting, optimalisatie, implementatie en uitvoering.
 • Contact leggen met je collega's van verschillende afdelingen en klanten proactief benaderen om te onderzoeken hoe DPD haar klanttevredenheid kan verhogen.
 • Initiëren en deelnemen aan (verbeter-)projecten, overzien van de voortgang en implementatie en analyseren/onderzoeken van de aan het
  project gerelateerde vraagstukken op het gebied van de eigen discipline. 
 • Coördineren van acties en stakeholders managen door actief de juiste collega’s van binnen en buiten de afdeling bij projecten te betrekken.
 • Zorgen voor een correcte administratieve afwikkeling van de nieuwe processen


Wie worden je (directe) collega's?

In deze rol rapporteer je aan de Director Strategic Accounts en maak je deel uit van een gedreven team waar professionaliteit en doelen behalen hoog in het vaandel staan. Samen met jouw vijf directe collega’s, strategisch accountmanagers, werk je eraan om de klanttevredenheid van DPD te verhogen.

Vereisten

Wat neem jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Aantoonbare kennis van de logistieke branche
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Communicatief vaardig en mensgericht


Ons aanbod?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris in de range van € 3.466,86 tot € 4.952,66 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Contract voor 31-38,75 uur (0,8 – 1,0 fte);
 • Kilometervergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit: na een eerste kennismakingsgesprek, volgt een online assessment dat we in een vervolggesprek met je nabespreken en een tweede gesprek. Daarna volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Na een succesvolle sollicitatieprocedure ontvangen we graag een kopie van jouw diploma’s en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Donne van der Wal, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29989532.

Wie zijn wij?

Bij DPD Nederland bezorgen we dagelijks wereldwijd miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers. Als onderdeel van Geopost, met 122.000 toegewijde medewerkers, zijn we Europa's grootste pakketverzender en leveren we pakketten naar bijna alle landen. Vanuit ons netwerk en depots bereiken we vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is in Oirschot. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klantbelofte waar te maken. Onze cultuur wordt gekenmerkt door een can-do-mentaliteit, korte communicatielijnen en een informele sfeer.


Innovatie en duurzaamheid staan centraal in onze strategie. We nemen verantwoordelijkheid naar onze klanten, collega's en de samenleving. We optimaliseren onze processen en dienstverlening continu, gedreven door data en innovatie. Samen werken we aan het realiseren van onze doelen.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar