Overslaan naar content

Proces quality coördinator

Op locatie, Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.949,33 - € 5.641,89Finance

Functieomschrijving

In deze nieuwe rol binnen DPD zorg je ervoor dat een goed en geïntegreerd werkend procesframework in breedste zin wordt opgezet en doorontwikkeld. Je kunt de rol nog zelf vormgeven en je kunt pionieren binnen onze organisatie. Je kunt nog veel trajecten opzetten en vormgeven. Je gaat samen met de organisatie en de betrokken stakeholders bouwen aan ons proceslandschap en alles wat hier mee samenhangt.


Wat ga je doen?

Je hebt een gevarieerd pakket aan verantwoordelijkheden:

 • Je gaat normen en processen als het ware vertalen naar een voor de organisatie praktische en logische bedrijfsvoering;
 • Je implementeert en ontwikkelt continue het procesframework voor DPD, waarbij je zorg draagt voor een eenduidige en uniforme vastlegging in het kwaliteitsmanagementsysteem door de organisatie;
 • Je adviseert en neemt de rol van businesspartner in bij vraagstukken over procesmanagement zowel gevraagd als ongevraagd. Daarbij werk je intensief samen met de processpecialisten binnen de hele organisatie;
 • Je bereidt verbetertrajecten voor en bespreekt verwachtingen en knelpunten met proceseigenaren en de betrokken teams;
 • Je monitort kritisch gedocumenteerde vastlegging in het kwaliteitsmanagementsysteem en stuurt de organisatie daar waar nodig op verbetering de volledigheid en juistheid van vastgelegde documentatie in het kwaliteit.


Wie worden je (directe) collega's?

Je werkt in een klein en gemotiveerd team, waar zelfstandigheid, eigenaarschap en initiatief hoog in het vaandel staan. Als businesspartner draag je hiermee bij aan de verdere professionalisering van DPD en de processen. Deze functie is nieuw binnen DPD en je kunt dus volop pionieren en vormgeven aan de functie.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal hbo werk en denkniveau;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met procesmanagement; 
 • Je maakt je snel nieuwe materie eigen en weet een samenvatting van de kern te maken waardoor je weet wat er nodig is voor de organisatie;
 • Je voelt je thuis in een dynamische en snelgroeiende onderneming;
 • Goed begrip van de Nederlandse en Engelse taal.


Ons aanbod?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Je komt te werken in een dynamische omgeving met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Verder heb je de mogelijkheid om door te groeien, je breed te ontwikkelen en relevante opleidingen te volgen.


Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris in de range van € 3.949,33 tot ongeveer € 5.641.89 bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Een uitdagende functie voor 31-38,75 uur per week (0,8-1,0 fte),;
 • Flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen, reiskosten, aantrekkelijke pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%.


Samen verder?

Ben jij nieuwsgierig of jij en DPD bij elkaar passen? Solliciteer dan naar de vacature proces quality coördinator bij DPD Nederland in Oirschot. Een assessment, screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. 

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29677416.

Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar