Skip to content

Medewerker Facturatie

Nederland, Noord-Brabant, OirschotFinance

Functieomschrijving

Als Medewerker Facturatie ondersteun je bij het totale facturatieproces voor DPD Nederland. Jij gaat dit proces tot in de puntjes te verzorgen én zorgt dat DPD naar een ‘next level’ in facturatie komt.


Samen met je directe collega’s ben je eigenaar van het gehele facturatieproces. Hoe gaaf is dat! Ten behoeve van een tijdige en complete facturatie zul je veel afstemming met hen hebben. Ook werk je samen met collega’s van verschillende afdelingen om de nauwkeurigheid van de facturering te garanderen. De focus is gericht op meer specialisatie, betere in/externe communicatie en optimale resultaten.

 • Je houdt je bezig met financiële data en dataverwerking en zorgt voor verdere optimalisatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en uitvoeren van werkzaamheden rond facturatie;
 • Je denkt mee en initieert verbetervoorstellen om het gehele facturatieproces naar een hoog niveau te brengen.


Wie worden je (directe) collega’s?

Billing is onderdeel van het team Finance Administration, dat bestaat uit 3 afdelingen. Je werkt nauw samen met het hele F&A team. Je rapporteert aan de Manager Finance Administration.


Wat biedt het jou?

 • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen.
 • Een kans om mee te bouwen aan de groei van DPD
 • Veel variatie en inhoudelijke uitdagingen in een dynamische organisatie.

Vereisten

Wij zoeken een allround financieel professional met nadruk op facturatie en dataverwerking. Een echte Billing Specialist die de lead durft te pakken en door middel van systeem -en procesoptimalisatie het gehele facturatieproces verbetert. Van nature ben je een verbinder die samenwerking opzoekt met afdelingen als IT en Sales. Je snapt dat afdeling overstijgende samenwerkingen van belang zijn om bijvoorbeeld facturatievraagstukken oplossingsgericht aan te pakken. Jou hart gaat sneller kloppen van cijfers en bent zó secuur dat je enkel foutloze data kent.


Wat neem jij mee?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (bedrijfseconomische richting) met een aantal jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van MS Office, kennis van ERP systeem JD Edwards is een pre;
 • Kennis van en inzicht in facturatie en de procedures en richtlijnen binnen het werkgebied;


Samen verder?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris tot maximaal € 3217,- afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise.
 • 25 vakantiedagen, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Werken in een gezellig, informeel en ambitieus team.
 • Flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina.


Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 70.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 8,4 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.

Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar