Skip to content

Manager Talent Acquisition & Development

Oirschot, Noord-Brabant, NederlandHR & CSS

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Manager Talent Acquisition & Development om ons team te versterken. Als Manager Talent Acquisition & Development ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en borgen van het strategische recruitment  en L&D beleid. Hiermee lever je een bijdrage aan de organisatiestrategie en creeër je een passende en goede employee & candidate experience.


Je bent verantwoordelijk voor het:

 • Vertalen van de organisatiestrategie naar en ontwikkelen van strategisch recruitment en L&D beleid zodat de organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd;
 • Adviseren en informeren van het Directie Team over relevante recruitment en L&D thema’s zodat zij besluiten kunnen nemen over beleidsvoorstellen;
 • Leidinggeven aan de corporate recruiter en de twee L&D specialisten;
 • Deelnemen aan projecten (intern en extern) en oppakken van de aan het project gerelateerde vraagstukken op het gebied van recruitment en L&D;
 • Oppakken van vacatures op management en directie niveau. Je bent voor deze vacatures de sparringpartner van de business.

Wie worden je (directe) collega’s?
De HR-afdeling bestaat uit vier HR business partners, twee Learning & Development specialisten (waarvan een vacature), een HR manager, drie HR Support Officers, een Salarisadministrateur, een Compensation & Benefits specialist en een Corporate Recruiter (vacature). Je rapporteert aan de HR directeur. Je standplaats is Oirschot. 

Vereisten

Wat neem jij mee?

 • Een relevante bachelor- of masterdiploma bijvoorbeeld Human Resource Management, Bedrijfskunde of Psychologie;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare (leidinggevende) functie;
 • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden;
 • Ervaring met zowel recruitment als L&D projecten en vraagstukken;
 • Sterke analytische vaardigheden om bijvoorbeeld onze wervingsstrategieën te verbeteren.

Daarnaast ben je flexibel en weet je de behoefte van de organisatie te analyseren. Je bent conceptueel sterk, creatief en innovatief en merkt dat je uitstekend kunt omgaan met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je vindt makkelijk je weg binnen een dynamische organisatie die in beweging is. Je bent ondernemend, nieuwsgierig en resultaatgericht.


Wat biedt DPD jou?

Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. De cultuur is informeel, open en er is alle ruimte voor initiatieven en eigenaarschap. En natuurlijk biedt DPD jou een aantrekkelijk 'pakket' aan arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en expertise tussen € 4.724,91 - € 6.749,88 bruto per maand bij een volledige werkweek (38,75 uur);
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk)
 • Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een auto van de zaak;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Samen verder?

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan via onze carrière pagina naar de vacature Manager Talent Acquisition & Development bij DPD Nederland in Oirschot! Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature.


Omdat je onderdeel uitmaakt van een team, zullen gesprekken met je nieuwe collega’s onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De procedure bestaat minimaal uit 2 gesprekken. Daarbij krijg je de gelegenheid om meerdere DPD collega’s te ontmoeten.


Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een selectie assessment kan ingezet worden. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29677416.

Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar