Overslaan naar content

Manager business applications

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 4.724,91 - € 6.749,88 per maandIT

Functieomschrijving

Als manager business applications ben je verantwoordelijk voor het beheren en implementeren van applicatieoplossingen. Daarnaast zorg je voor de efficiënte opvolging van interne en externe applicaties die gebruikt worden ter ondersteuning van transsectionele en operationele informatiesystemen van DPD Nederland. 


Je bent in deze functie onderdeel van het MT IT en neemt hierin de voortrekkersrol. Je ondersteunt onze CIO in het nemen en uitvoeren van technologische keuzes en beslissingen.


Dit ga je doen

 • Als manager ben jij het voorbeeld voor jouw team en ben je een sterke, communicatieve leider. Dit ben je zowel naar het IT team, maar ook naar de business en de directie;
 • Ontwikkelen en implementeren van het applicatie landschap en architectuur. Waardoor de business ondersteund wordt bij het behalen van de organisatiedoelstellingen;
 • Beheren en vertalen van de behoeften van de klant, taken, rollen en verantwoordelijkheden;
 • Als manager van de afdeling ben je samen met je team verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en de daarmee samenhangende doelstellingen;
 • (Laten) opstellen van processen en procedures voor eindgebruikers en je zorgt ervoor dat de juiste training en informatie wordt gegeven over het applicatielandschap binnen het bedrijf.


Jouw werkomgeving?

Het team Business Applications werkt hybride vanuit het hoofdkantoor in Oirschot en bestaat uit 3 business analisten, 2 solution architecten, 4 (functioneel) applicatiebeheerders en de manager business applications. 


In deze functie werk je nauw samen met de andere IT managers binnen DPD Nederland. Daarnaast ben je onderdeel van het MT IT.

Vereisten

Wat neem jij mee?

 • Master/Bachelor - hbo/wo management of technische information technology opleiding;
 • Je bent een sterke leider en weet wat er nodig is om de afdeling naar het volgende niveau te brengen. Als leidinggevende vertaal je de bedrijfsdoelstellingen door naar je team om met elkaar tot een goed resultaat te komen;
 • Je bent klantgericht (zowel intern als extern);
 • Je hebt sterke affiniteit met en interesse in het applicatie landscape;
 • Je hebt 5 tot 10 jaar (leidinggevende) werkervaring in een vergelijkbare functie.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de € 4.724,91 – € 8.758,74 (o.b.v. fulltime) afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Contract voor 38,75 uur (1,0 fte);
 • Leaseauto;
 • 25 vakantiedagen, aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij nieuwsgierig of jij en DPD bij elkaar passen? Solliciteer dan naar de vacature manager business applications bij DPD Nederland in Oirschot. Een assessment, screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29677416.Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!


DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.


Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar