Overslaan naar content

Logistiek medewerker

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 2.228,3 per maandOperations

Functieomschrijving

Zoek jij een goed betaalde baan met een fulltime contract? Vind je een goede werksfeer belangrijk? En hou je van aanpakken? Dan is logistiek medewerker bij DPD iets voor jou! Je gaat werken in een dynamische omgeving en zorgt voor een goede en snelle verwerking van de pakketten van onze klanten.


Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct laden, lossen, scannen en sorteren van binnenkomende en uitgaande pakketten. Dit doe je volgens de werk- en veiligheidsinstructies, kwaliteitsnormen en DPD-richtlijnen.


Je taken:

 • Scannen, routen en labelen van binnenkomende pakketten;
 • Actie ondernemen bij afwijkende situaties;
 • Op een juiste en efficiënte wijze laden en lossen van in- en uitgaande pakketten;
 • Pakketten plaatsen in het juiste routevak, zodat de chauffeurs snel hun routes kunnen samenstellen;
 • Sorteren van binnenkomende pakketten en controleren/bijstellen van de juistheid van de labels.

Je doet dit in wisselende diensten, samen met je team, en rapporteert aan de teamleider operations. Onze diensten zijn van maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 22.30 uur of van 22.30 uur tot 07.00 uur en ook op zondag van 22.30 uur tot 7.00 uur. 

Vereisten

Wat neem je mee?

Jij houdt van aanpakken en bent een echte doorzetter. Daarnaast ben je flexibel, betrouwbaar en collegiaal. 


En verder:

 • heb je vmbo werk- en denkniveau;
 • Ben je in staat om in wisselende diensten te werken: onze diensten zijn van maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 22.30 uur of van 22.30 uur tot 07.00 uur en ook op zondag van 22.30 uur tot 7.00 uur.
 • Onze hub is gevestigd vlakbij Eindhoven Airport en is met het openbaar vervoer minder goed bereikbaar. Het is daarom belangrijk dat je met eigen vervoer naar deze locatie kan komen.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden.


Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend basissalaris met een minimum van €2.228,30, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise;
 • Boven je basissalaris krijg je een onregelmatigheidstoeslag;
 • 25 vakantiedagen, gunstige pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Heb je interesse in werken in een magazijn / sorteercentrum? Kom bij ons in dienst en solliciteer via onze carrièrepagina naar de vacature logistiek medewerker bij DPD Nederland in Oirschot.


Het aanvragen van een VOG maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Jordi Ernest, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29105026.


Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar