Skip to content

Learning & development specialist

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandHR & CSS

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Als L&D specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkelingsprogramma's voor alle medewerkers binnen DPD. Je werkt nauw samen met het HR-team en het management om te zorgen voor een effectieve en efficiënte implementatie van L&D-programma's en het verbeteren van de prestaties van de medewerkers.

Daarnaast houd je je bezig met:

 • Het ontwikkelen van een visie en strategie op het gebied van leren & ontwikkelen afgestemd op -en afgeleid van de (strategische) plannen van DPD
 • Het identificeren van de leer- en ontwikkelbehoeften van medewerkers en het ontwikkelen van op maat gemaakte grote programma's.
 • De verdere ontwikkeling van talent development programma’s, onboarding, performance management, successieplanning en leiderschapsontwikkeling
 • Het beoordelen van de effectiviteit van de leer- en ontwikkelprogramma's en het continu verbeteren van deze programma's.
 • Het werken met externe leveranciers en het beheren van relaties om ervoor te zorgen dat de L&D-programma's worden geleverd volgens de vereiste normen en kwaliteit.
 • Het leveren van L&D-rapportages en het analyseren van de resultaten.


Dit zijn jouw collega’s

Het L&D Team bestaat naast jou uit nog 1 L& D Specialist en talent acquisition manager. Samen vorm je een hecht team waarbij naast je professionele inbreng ook een gezonde dosis humor gewaardeerd wordt.

Vereisten

Jouw pakket

 • Bachelor- of Master diploma in HR, Psychologie, Pabo, Onderwijskunde
 • 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van learning- en talent development
 • Ervaring in het opzetten van grote programma’s
 • Ervaren in stakeholder management / projectmanager ervaring
 • Goede communicatieve vaardigheden


Ons aanbod

Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. De cultuur is informeel, open en er is alle ruimte voor initiatieven en eigenaarschap. En natuurlijk biedt DPD jou een aantrekkelijk 'pakket' aan arbeidsvoorwaarden:

 • Hoeveel uren je per week wilt werken, kunnen we in goed overleg bepalen. Alles tussen 31 uur (0.8 fte) en 38,75 uur (1.0 fte) per week is wat ons betreft bespreekbaar;
 • We belonen je met een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring en niveau tussen de € 3.639,- en € 5.199,90,- bruto per maand bij 1.0 fte;
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk)
 • Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Samen verder?

Ben jij enthousiast om deel uit te maken van ons team? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar ons toe en wie weet ben jij onze nieuwe L&D Specialist! Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature.
Omdat je onderdeel uitmaakt van een team, maak je kennis met je nieuwe collega’s tijdens de sollicitatieprocedure. De procedure bestaat minimaal uit 2 gesprekken. Daarbij krijg je de gelegenheid om meerdere DPD collega’s te ontmoeten.

Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een selectie assessment kan ingezet worden.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29677416.

Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar