Skip to content

IT Service Delivery Manager

Nederland, Noord-Brabant, OirschotStrategy & Information

Functieomschrijving

“Jij helpt ons naar de next level in IT contractmanagement

Binnen DPD Nederland zijn we bezig met de implementatie van het regiemodel voor IT, waardoor de IT dienstverlening nu door externe partijen wordt geleverd. In deze functie word je binnen het regiemodel verantwoordelijk voor het samenbrengen van het aanbod van IT welke aansluit bij de wensen van de gebruikers, alsmede het aansturen van, en partnerships aangaan met, externe IT partijen.

Jij weet als geen ander dat in deze snel veranderende branche, goede afspraken van groot belang zijn. Je realiseert en onderhoudt daarom de SLA’s, OLA’s, DAP’s en zorgt ervoor dat doelstellingen worden gehaald. Jij bouwt echte partnerships op en gaat altijd voor optimale dienstverlening en klanttevredenheid. Je toetst deze afspraken, treft maatregelen wanneer afspraken niet na worden gekomen en zorgt dat de uitbestede activiteiten geïntegreerd worden in de IT dienstverlening met als doel de totale dienstverlening op elkaar aan te laten sluiten.

Door het inrichten en beheren van juiste ITIL processen (o.a. incident-, change en service level management), zorg je voor een continu verbeterde dienstverlening. Je komt middenin de gebruikersorganisatie te staan en inventariseert daarom gemakkelijk de interne klantbehoeftes. Deze behoeftes vertaal je naar gewenste oplossingen, waarbij je ook de klantervaringen evalueert en de oplossing blijft verbeteren. Daarnaast zorg je voor vernieuwde en vooral gestroomlijnde procedures om klanten een uitstekend eerste contactmoment te bieden.

Jij wordt dé professional op gebied van IT contractmanagement binnen DPD en daarmee strategisch partner voor de interne en externe IT organisatie op alle niveaus. In deze positie ben je onderdeel van het team infrastructuur en werk je nauw samen met verschillende afdelingen. Je rapporteert aan de Manager Run & Information.

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare senior functie;
 • Zelfstandige, proactieve en innovatieve mindset binnen een deadline-gedreven omgeving;
 • Capaciteit om te functioneren in een sterk groeiende en veranderende omgeving;
 • Planmatige en oplossingsgerichte vaardigheden.


Wat biedt DPD?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris, afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise.
 • 25 vakantiedagen, reiskosten, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Veel ruimte voor ondernemerschap
 • Werken in een gezellig, informeel en ambitieus team
 • Flexibiliteit in werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden.


Samen verder?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina.


Wie zijn wij?


DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 70.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 8,4 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.

Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.Een screening van jouw diploma, een referentiecheck, een VOG en een assessment maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar