Skip to content

HR & Payroll Administrator

Nederland, Noord-Brabant, OirschotHR & CSS

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van alles rondom salarisadministratie en HR? Dan is deze baan echt wat voor jou!


Een tijdig en juiste salarisbetaling is zo’n beetje het belangrijkste binnen een organisatie. Als Payroll Administrator heb je een zeer verantwoordelijke positie binnen DPD Nederland. Je verzamelt, controleert en verwerkt allerlei verschillende mutaties in het salarissysteem Youforce, zodat dat de salarisbetaling van honderden medewerkers correct en tijdig kan worden uitgevoerd. Je verwerkt gegevens en controleert de output. Denk hierbij aan loonaangifte, in- en uitdiensttredingen, declaraties, inhoudingen, vergoedingen, functiewijzigingen en veel meer. Omdat jij inzicht hebt in de verlofsaldo’s van medewerkers, maak je bijvoorbeeld ook verlofrapportages en communiceer je deze met de managers. Ook ben je eerste aanspreekpunt voor medewerkers met uiteenlopende vragen over hun salarisbetaling. In deze rol werk je samen en zoek je afstemming met het HR-team en managers van verschillende afdelingen. Naast de taken als payroll administrator ben je ook ondersteunend aan het HR team als HR Support Officer en help je waar nodig met administratieve werkzaamheden.


Jouw team en collega’s?

Je komt te werken in een enthousiast en gedreven HR-team en bent samen met één andere Payroll Administrator verantwoordelijk voor de loonadministratie van DPD NL. Het gehele HR team bestaat uit 14 collega’s. Je rapporteert aan de Manager HR.

Vereisten

 • Je bent een junior, medior of senior met MBO/HBO werk- en denkniveau. Praktijk Diploma loonadministratie is enkel een pré;
 • Kennis van en inzicht in de procedures, richtlijnen en systemen binnen het HR werkgebied;
 • Integriteit voor het omgaan met vertrouwelijke persoonlijke gegevens;
 • Accuratesse, ordelijkheid en systematiek;
 • Dienstverlenende en klantgerichte instelling;


Samen verder?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een parttime functie, 0,7 fte
 • Een passend salaris van €2.400 tot maximaal €3.400 afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise.
 • 25 vakantiedagen, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting.
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Werken in een gezellig, informeel en ambitieus HR-team.
 • Flexibiliteit in werktijden en -plek.


Interesse?

Bij belangstelling ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina. Heb je vragen over de vacature, procedure of over DPD? Neem dan contact op met onze Corporate Recuiter, Bianca van Baren, bereikbaar via 06-43031174.


Wie zijn wij?


DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 61.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 7,5 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.


Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.


Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar