Overslaan naar content

HR flex specialist

Hybride
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.949,33 - € 5.641,89 per maandHR & CSS

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven HR-professional met een passie voor workforce management en een sterke affiniteit met de uitzendbranche? Wil je bijdragen aan een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als HR flex specialist bij DPD Nederland ben jij de spil in het opstellen en implementeren van ons beleid rondom flexkrachten. Je werkt nauw samen met workforce management specialisten en onze flex partners en daarbij vertaal jij strategische keuzes naar concrete tactische uitvoeringen. Jouw doel is om de kwaliteit en inzet van ons flex personeel te optimaliseren binnen de gestelde normen en volledig compliant met wet- en regelgeving.


Wat ga je doen?

Je stelt contracten en SLA’s (service level agreement) op en zorgt voor een soepele samenwerking met onze flex partners. In deze SLA’s zijn werkwijzen, processen en KPI’s vastgelegd. Jij vertaalt arbeidsvoorwaarden naar concrete werkwijzen en procedures, altijd volgens DPD-richtlijnen en de ABU/NBBU CAO. Daarnaast adviseer jij over de inrichting van uitzendarbeid en vertaalt deze adviezen naar beleid en richtlijnen. Compliance is jouw tweede natuur: je implementeert wijzigingen in cao’s en wet- en regelgeving, en zorgt voor naleving. Projectmanagement is waar jij in uitblinkt. Je leidt implementatie- en migratieprojecten en optimaliseert de samenwerking met flex partners. KPI’s zijn jouw focus: je monitort prestaties en stuurt bij waar nodig. Daarnaast waarborg je de naleving van de AVG binnen jouw werkgebied. Je wordt onderdeel van ons HR-team en daarin werk je vooral samen met de compensation en benefits specialist, HR business partners en HR support collega's.

Vereisten

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring binnen de uitzendbranche of in een vergelijkbare functie;
  • Je bent goed op de hoogte van wet- en regelgeving rondom flex diensten;
  • Je hebt een sterk vermogen om positief te beïnvloeden, bent klantgericht, bent verbindend en bent resultaatgericht.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een passend salaris tussen €3.949,- en €5.642,- afgestemd op de functie, jouw ervaring en expertise;
  • 25 vakantiedagen, gunstige pensioenbijdrage en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride werken);
  • Kilometervergoeding, 25 vakantiedagen, aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?


Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit: na een eerste kennismakingsgesprek, volgt een online assessment dat we in een vervolggesprek met je nabespreken en een tweede gesprek. Daarna volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Na een succesvolle sollicitatieprocedure ontvangen we graag een kopie van jouw diploma’s en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).


Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Donne van der Wal, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29989532.Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar