Skip to content

Financieel Administratief Medewerker

Oirschot, Noord-Brabant, NederlandFinance

Functieomschrijving

Als Financieel Administratief Medewerker ondersteun je bij het totale facturatieproces voor DPD Nederland. Samen met je directe collega's zorg je ervoor dat het proces tot in de puntjes is verzorgd. En dat de facturatie tijdig en compleet wordt verwerkt. Daarbij zoek je intensief de samenwerking  met collega’s van verschillende afdelingen en bewaak je een nauwkeurige en correcte facturatie. 

Wat ge je doen:

 • Je houdt je bezig met financiële data en dataverwerking;
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, plannen en uitvoeren van werkzaamheden rond facturatie;
 • Je bewerkt financiële data in Excel voor het uitwerken van rapportages.


Wie worden je (directe) collega’s?

Je gaat werken in een bevlogen team, waar gezamenlijk de verantwoordelijkheid wordt gedragen voor de facturatie. Collega's gaan informeel met elkaar om, zijn toegankelijk en er wordt geïnvesteerd in de samenwerking. Ieder kwartaal organiseren zij bijeenkomsten, waarbij werkplezier en het delen van kennis en ervaring centraal staat. 

Facturatie is onderdeel van het team Order 2 Cash team, dat bestaat uit 2 afdelingen. waar je nauw mee samenwerkt. Het facturatie team bestaat uit 4 medewerkers en de afdeling O2C in totaal uit 10 medewerkers.  In deze functie rapporteer je aan de Manager O2C.

Vereisten

Jouw pakket

Wij zoeken een administratieve medewerker met de nadruk op facturatie en dataverwerking. Van nature ben je een verbinder die de samenwerking opzoekt met afdelingen zoals IT en Sales. Je snapt dat de afdeling overstijgend samenwerkt in het belang om facturatievraagstukken oplossingsgericht aan te pakken. Het is belangrijk dat je goed bent met cijfers en secuur werkt. Je bent onze ideale nieuwe collega als je achter de meeste punten hieronder een vinkje kunt zetten:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau;
 • Je bent handig met Excel;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Aantoonbaar heb je ervaring met financieel administratieve processen. 


Wat biedt DPD jou?

Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. De cultuur is informeel, open en er is alle ruimte voor initiatieven en eigenaarschap. En natuurlijk biedt DPD jou een aantrekkelijk 'pakket' aan arbeidsvoorwaarden:

 • Fulltime beschikbaar 38,75 uur (1.0 fte);
 • We belonen je met een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring en niveau tussen de € 2.364,- en € 3378,- bruto per maand bij 1.0 fte;
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Samen verder?

Ben jij onze nieuwe collega die het facturatieproces tot in de puntjes verwerkt? Solliciteer dan via onze carrièrepagina naar de vacature Financieel Administratief Medewerker bij DPD Nederland! Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature.

Omdat je onderdeel uitmaakt van een team, maak je kennis met je nieuwe collega’s tijdens de sollicitatieprocedure. De procedure bestaat minimaal uit 2 gesprekken. Daarbij krijg je de gelegenheid om meerdere DPD collega’s te ontmoeten.

Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een selectie assessment kan ingezet worden.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29677416.


Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar