Skip to content

Executive Assistant

Nederland, Noord-Brabant, OirschotDirectie

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een doortastende en enthousiaste Executive Assistant!


Als Executive Assistant bij DPD zorg je ervoor dat de CEO en andere directieleden maximaal worden ontlast. Je coördineert en filtert (internationale) informatiestromen en beheert de agenda’s. Jij ondersteunt de CEO en gezamenlijk met de andere Executive Assistant ondersteun je de andere directieleden. Dankzij jouw inzet worden afspraken en besluiten goed vastgelegd, acties opgevolgd en op de juiste wijze gedocumenteerd.

Jij vind het leuk om diverse verantwoordelijkheden te dragen en zelfstandig aan de slag te gaan. Je bent niet bang om initiatieven te nemen of je mening te geven Jouw belangrijkste taken;

 • Plannen van afspraken en het beheren van de agenda’s;
 • Voorbereiden, notuleren en bewaken van vergaderingen en overleggen;
 • Organiseren van bijeenkomsten, vergaderingen en zakenreizen;
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt intern en extern;
 • Tijdig signaleren en anticiperen van ontwikkelingen in de organisatie.


Wie worden je (directe) collega’s?

Weken als Executive Assistant bij DPD houdt in dat je nogal wat in huis moet hebben, maar je staat er zeker niet alleen voor. Je werkt nauw samen met je directe collega en het directieteam. Je gaat werken in een groeiende, informele en ambitieuze organisatie. In deze functie rapporteer je aan de CEO.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een goed organisatorisch vermogen en je werkt nauwkeurig. Verder is het belangrijk dat je proactief en stressbestendig bent, daarnaast beschik je over een klant- en servicegerichte instelling.


Wat neem jij?

 • HBO werk- en denkniveau en aantoonbaar een aantal jaren werkervaring als Executive Assistant;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Integriteit, je gaat vertrouwelijk om met gevoelige informatie;
 • Oplossingsgericht denken, een uitdaging ga je niet uit de weg;
 • Goede beheersing van het MS office pakket.


Ons aanbod

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een fulltime functie voor 38,75 uur (1,0);
 • Een passend salaris van €2443 tot €3490, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • 25 vakantiedagen, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Thuiswerken (hybride).


Samen verder?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV.


Meer informatie

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie en over de wervingsprocedure kun je contact opnemen met Bianca van Baren, Senior Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-43031174. Een screening van jouw diploma, een referentiecheck en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.


Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket.

Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 70.000 Pickup parcelshops bezorgen we elke dag 8,4 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT. DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce.

DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste. Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar