Skip to content

Corporate Recruiter

Oirschot, Noord-Brabant, NederlandHR & CSS

Functieomschrijving

We deliver happiness; die belofte geldt niet alleen voor onze klanten maar zeker ook voor onze (toekomstige) medewerkers. Om onze groei als innovatieve logistieke dienstverlener te kunnen realiseren, zijn we continu opzoek naar energieke collega’s die hun werkplezier vinden in een dynamische en inhoudelijke omgeving. Als Corporate Recruiter is het jouw verantwoordelijkheid om het beste talent aan te trekken en om recruitment binnen DPD verder te professionaliseren.


De functie

 • Jouw dag varieert van intakegesprekken met managers, opstellen en uitvoeren van online en offline wervingsplannen tot het voeren van selectiegesprekken;
 • Daarnaast werk je samen aan projecten, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van het employer brand, campus recruitment, optimalisatie van de candidate journey en het onboardingsprogramma;
 • Als regisseur van alle lopende wervingsprocedures, onderhoud je veelvuldig contact met de managers en collega’s binnen de verschillende business units;
 • Je hebt een adviserende rol richting het management en bent sparringspartner voor alle vraagstukken rondom instroom;
 • Als Corporate Recruiter weet je hoe belangrijk een goede sollicitatie-ervaring is, waardoor je voldoende tijd neemt voor zorgvuldig contact en een voorspelbaar proces. Wat voor onze pakketbezorging geldt, geldt ook als belofte naar onze sollicitanten: duidelijk, ‘on time’ en persoonlijk!


Wie worden je collega’s?

Je komt werken in een informeel en flexibel, maar ook gedreven en enthousiast HR team. De totale HR afdeling bestaat uit business partners, payroll, recruitment, support, learning & development en compensation & benefits. Vanuit een centrale rol in de organisatie adviseer en begeleid je de stakeholders in de werving en selectie.

Vereisten

Wat neem jij mee?

Ervaring in recruitment, ook ben je op de hoogte van alle online en offline wervingstactieken. Proactief zoek jij een nauwe samenwerking op met stakeholders, waarbij je de diverse belangen goed voor ogen houdt. Je neemt verantwoordelijkheid en pakt eigenaarschap!

En daarnaast ook:

 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • Het vermogen om in een snel veranderende omgeving, resultaatgericht te kunnen werken;
 • En aantoonbare kennis op het gebied van werving, overtuiging én selectie.


Ons aanbod
Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen de € 3.195,26 – € 5.199,90 (o.b.v. fulltime)  afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
 • Contract voor 31 tot 38,75 uur (0,8 – 1,0 fte);
 • Kilometervergoeding;
 • 25 vakantiedagen, aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij de energieke Recuiter die met enthousiasme talent weet aan te trekken en zorgt voor een optimale candidate journey? Solliciteer dan via onze carrièrepagina naar de vacature Corporate Recruiter bij DPD Nederland in Oirschot!


Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29677416.

Wie zijn wij?

Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo’n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van de internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we naar vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema’s binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega’s en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar