Skip to content

Corporate Recruiter

Nederland, Noord-Brabant, OirschotHR & CSS

Functieomschrijving

We deliver happiness; die belofte geldt niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze (toekomstige) medewerkers. Om onze groei als innovatieve logistieke dienstverlener te kunnen realiseren, zijn we continu op zoek naar energieke collega’s die hun werkplezier vinden in een dynamische en inhoudelijke omgeving. Als Corporate Recruiter is het jouw verantwoordelijkheid om het beste talent aan te trekken en om recruitment binnen DPD verder te professionaliseren.


De functie

• Jouw dag varieert van intakegesprekken met managers, opstellen en uitvoeren van online en offline wervingsplannen tot het voeren van selectiegesprekken;

• Daarnaast werk je samen aan projecten, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van het employer brand, campus recruitment, optimalisatie van de candidate journey en het onboardingsprogramma;

• Als regisseur van alle lopende wervingsprocedures, onderhoud je veelvuldig contact met de managers en collega’s binnen de verschillende business units;

• Als Corporate Recruiter weet je hoe belangrijk een goede sollicitatie-ervaring is, waardoor je voldoende tijd neemt voor zorgvuldig contact en een voorspelbaar proces. Wat voor onze pakketbezorging geldt, geldt ook als belofte naar onze sollicitanten: duidelijk, ‘on time’ en persoonlijk!


Wie worden je collega’s?

Je komt werken in een informeel en flexibel, maar ook gedreven en enthousiast HR team. De totale HR afdeling bestaat uit business partners, payroll, recruitment, support, learning & development en compensation & benefits. Met je collega Recruiter en Recruitment Support werk je intensief samen om iedere dag het beste talent aan te trekken. Vanuit een centrale rol in de organisatie adviseer en begeleid je de stakeholders in de werving en selectie.


Wie zijn wij?

DPD Nederland is een snelgroeiende, informele, afwisselende, no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen.

DPD Nederland maakt onderdeel uit van de internationale DPDgroup. In Nederland werkt DPD vanuit het hoofdkantoor in Oirschot en de 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa en streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, een holding in eigendom van Le Groupe La Poste. Via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT bezorgen wij jaarlijks 2,1 miljard pakketten. Dagelijks staan er wereldwijd zo'n 120.000 medewerkers klaar om 8,4 miljoen pakketten te vervoeren. We verzenden naar ruim 230 landen en vanuit 70.000 Pickup parcelshops ontvangen en versturen onze klanten hun pakketten.

Vereisten

Wat neem jij mee?

Ervaring in recruitment. Je bent op de hoogte van alle online en offline wervingstactieken. En proactief zoek jij een nauwe samenwerking op met stakeholders, waarbij je de diverse belangen goed voor ogen houdt. Je neemt verantwoordelijkheid en pakt eigenaarschap!

• Een afgeronde HBO opleiding;

• Het vermogen om in een snel veranderende omgeving, resultaatgericht te kunnen werken;

• En aantoonbare kennis op het gebied van werving, overtuiging én selectie.


Ons aanbod

Een zelfstandige positie in een ambitieuze, uitdagende en dynamische organisatie. Ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. De volgende stap in jouw commerciële carrière. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

• Een salaris van maximaal € 4952,- (fulltime) afgestemd op jouw ervaring en expertise;

• Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride);

• Contract voor 31 tot 38,75 uur (0,8 – 1,0 fte);

• Kilometervergoeding;

• 25 vakantiedagen, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering;

• Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij de energieke Recruiter die met veel enthousiasme het talent weet aan te trekken? Zorg jij daarnaast ook voor een optimale candidate experience? Solliciteer dan via onze carrièrepagina naar de vacature Corporate Recruiter bij DPD Nederland in Oirschot!


Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Bianca van Baren, Senior Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-43031174.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar