Skip to content

Contract Manager Technical

Nederland, Noord-Brabant, OirschotStrategy & Information

Functieomschrijving

“Jij helpt ons naar de next level in technical contract management”


Binnen DPD Nederland zijn we bezig met de implementatie van het regiemodel voor Maintenance, waardoor de technische dienstverlening nu door externe partijen wordt geleverd. In deze functie wordt je binnen het regiemodel verantwoordelijk voor het samenbrengen van het aanbod welke aansluit bij de wensen van de gebruikersorganisatie, alsmede het aansturen van en partnerships aangaan met externe technische partijen. Jij wordt hét aanspreekpunt voor de leveranciers van bijvoorbeeld de sorteerinstallaties. 


Jij weet als geen ander dat in deze snel veranderende branche, goede afspraken van groot belang zijn. Je realiseert en onderhoudt daarom de SLA’s, OLA’s, RFP’s en zorgt ervoor dat doelstellingen worden gehaald. Jij bouwt echte partnerships op en gaat altijd voor optimale dienstverlening en klanttevredenheid. Je analyseert en toetst deze afspraken, treft maatregelen wanneer afspraken niet na worden gekomen en zorgt dat de uitbestede activiteiten goed geïntegreerd worden. Jij verliest het resultaat nooit uit het oog en gaat altijd voor de beste kwaliteit, kosten en performance balans.


Nog niet overtuigd? Jij wordt dé professional op gebied van Technical contractmanagement binnen DPD NL en daarmee strategisch partner voor de gehele interne en externe organisatie op alle verschillende niveaus. In deze functie ben je onderdeel van het maintenance team en rapporteer je aan de Technical Maintenance Manager. Een zelfstandige functie, maar nooit alleen. Durf jij het aan?

Vereisten

 • Je hebt minimaal een afgeronde (technische) HBO opleiding;
 • Een aantal jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare Contract Manager of Maintenance functie;
 • Zelfstandige, proactieve en innovatieve mindset binnen een deadline-gedreven omgeving;
 • Analytische, planmatige en oplossingsgerichte vaardigheden;
 • Zelfstandigheid en sterk in communicatie.


Wat biedt DPD?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris, afgestemd op jouw ervaring en expertise. Een Senior Contract Manager Technical positie heeft een range van €3900 tot ongeveer €5600.
 • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, 2/3 pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering en uiteraard pakketjes verzenden met korting
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Veel ruimte voor ondernemerschap
 • Werken in een gezellig, informeel en ambitieus team
 • Flexibiliteit in werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden


Samen verder?
Ben je geïnteresseerd in deze contractmanagement functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina.


Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 61.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 7,5 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.


Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.Een screening van jouw diploma, een referentiecheck, een VOG en een assessment maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930. Contract Manager Techniek.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar