Skip to content

Compensation & Benefits Specialist

Nederland, Noord-Brabant, OirschotHR & CSS

Functieomschrijving

Als Specialist Compensation & Benefits draag je zorg voor het ontwikkelen, onderhouden en bewaken van het arbeidsvoorwaardenbeleid in brede zin. De ambitieuze groeidoelstellingen van DPD vragen om een aantrekkelijk employer brand. Daarbij hoort een passend arbeidsvoorwaardenbeleid, dat voldoet aan de verwachtingen van onze medewerkers en in lijn ligt met de arbeidsmarkt.


Van benchmarks, pensioenen en verzekeringen tot aan het verbeteren van processen, jij zorgt voor vernieuwing. 

Jij gaat je o.a. bezig houden met:

 • Het ontwerpen van een integraal, evenwichtig en transparant arbeidsvoorwaardenbeleid;
 • Inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en in de (fiscale) wet- en regelgeving;
 • Professionele en accurate adviezen die aansluiten op de actuele vragen in de organisatie en bij de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt;
 • Initiëren, plannen en uitvoeren van een jaarcyclus in de loonkostenontwikkeling en variabele beloningen;
 • Het bouwen en onderhouden van het loon-, en functiehuis, inclusief het opstellen en wegen van functies en het laten toetsen aan de arbeidsmarkt.


Jouw plek in de organisatie

We zijn een organisatie in ontwikkeling en dat brengt uitdagingen met zich mee, maar biedt tegelijkertijd ook kansen. Als Specialist Compensation & Benefits sta je midden in de organisatie om te zien wat er leeft. Je wordt onderdeel van een gedreven en hecht HR team, bestaande uit 15 collega’s in diverse disciplines. Voor Compensation & Benefits ben jij onze specialist. Een zelfstandige rol, maar nooit alleen. In het team staat samenwerken met plezier centraal. Je rapporteert direct aan de Chief Human Resources Officer.

Vereisten

Een resultaatgerichte professional die zich graag vast bijt in complexe onderwerpen en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkgebied. Je werkt nauw samen met de stakeholders, waarbij je de diverse belangen goed voor ogen houdt. Je bent analytisch en de complexe (arbeidsvoorwaardelijke) vraagstukken kun je zowel mondeling als schriftelijk helder uiteenzetten.

Daarnaast ook:

 • Een afgeronde Bachelor of Master opleiding, bij voorkeur HR;
 • Tenminste 2 jaar relevante werkervaring in arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken.


Samen verder?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een salarisrange van €3.966 tot €5.666, afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Thuiswerken behoort de mogelijkheid (hybride);
 • 25 vakantiedagen;
 • 2/3 pensioenbijdrage;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Interesse?

Bij belangstelling ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via onze carrièrepagina. Heb je vragen over de procedure, vacature of over DPD? Neem dan contact op met onze Corporate Recuiter, Bianca van Baren, zij is bereikbaar via 06-43031174.Wie zijn wij?

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa. We combineren innovatieve technologie en lokale kennis om een flexibele en gebruiksvriendelijke service te verlenen aan zowel verzenders als shoppers. Met onze toonaangevende Predict-service geven we gemak een nieuwe betekenis door onze klanten nauwkeurig op de hoogte te houden van de bezorging van hun pakket. Met 120.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 70.000 afhaalpunten bezorgen we elke dag 8,4 miljoen pakketten – 2,1 miljard pakketten per jaar – via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT.

DPDgroup streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, met een omzet van 15 miljard euro in 2020. GeoPost is een holding in eigendom van Le Groupe La Poste.

Vanuit Nederland werkt DPD vanuit 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.Een screening van jouw diploma, een VOG en een assessment kan onderdeel uitmaken van onze sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling Human Resources, bereikbaar via 0499-339930.

339930.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar