Skip to content

Accounts Payable

Oirschot, Noord-Brabant, NederlandFinance

Functieomschrijving

Als Employee Accounts Payable ben je verantwoordelijk voor een correcte en zorgvuldige verwerking van de binnenkomende facturen, vanaf ontvangst van de factuur tot aan de betaling. Jouw werk vormt een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de financiële administratie.


Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

 • Je registreert de binnenkomende facturen in het systeem (ISPNext) en controleert deze op juistheid en volledigheid;
 • Je codeert de facturen, zodat deze correct in de administratie worden verwerkt en onderhoudt de boekingstemplates in het systeem;
 • Je stuurt de facturen via het systeem naar degene die deze kan en mag goedkeuren en bewaakt dat dit ook goed gebeurt;
 • Je bereidt wekelijks de betalingen aan leveranciers voor;
 • Je verzorgt de dagelijkse KPI’s rapportage zodat we steeds goed zicht hebben op de stand van zaken m.b.t. de binnenkomende facturen;
 • Je levert input voor het opstellen van de cashplanning.


Wie worden je (directe) collega’s?

Net als in de rest van de organisatie ligt de focus binnen onze Finance afdeling op kwaliteit. Je gaat werken in een team dat gedreven en ondernemend is. Accounts Payable (3 medewerkers) vormt samen Accounting (ook 3 medewerkers) de afdeling Finance & Administration. Je rapporteert aan de Manager Finance Administration.


De afdeling is volop in ontwikkeling. Dit biedt veel kansen en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Binnen het Finance team worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waarin plezier en samenwerking centraal staan.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Een frisse blik en veel energie om zaken aan te pakken. Je bent positief ingesteld, zelfstandig, stressbestendig en accuraat. Je toont doorzettingsvermogen, bent initiatiefrijk en begrijpt het Accounts Payable proces.


En ook:

 • Een afgeronde mbo opleiding in de financieel-administratieve richting en 1 tot 3 jaar ervaring in een relevante functie;
 • Kennis van MS Office (Outlook, Excel, Word);
 • Ervaring met systemen voor geautomatiseerde verwerking van binnenkomende facturen (zoals ISPNext);
 • kennis van en inzicht in de procedures en richtlijnen binnen het werkgebied;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Ons aanbod?

Een dynamische logistieke omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. De cultuur is informeel, open en er is alle ruimte voor initiatieven en eigenaarschap. En natuurlijk biedt DPD jou een aantrekkelijk 'pakket' aan arbeidsvoorwaarden:

 • We belonen je met een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring en niveau tussen de € 2.364,76 en ongeveer € 3.378,22 bruto per maand bij 1.0 fte;
 • Je pensioen is goed geregeld, met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk)
 • Werk je fulltime, dan krijg je 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; DPD is een groeiende organisatie en dat biedt volop kansen voor jouw persoonlijke groei!


Samen verder?

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan via onze carrièrepagina naar de vacature Accounts Payble bij DPD Nederland in Oirschot! Doorlopend vinden gesprekken plaats, bij het selecteren van de juiste kandidaat sluiten we eerder de vacature.


Omdat je onderdeel uitmaakt van een team, zullen gesprekken met je nieuwe collega’s onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De procedure bestaat minimaal uit 2 gesprekken. Daarbij krijg je de gelegenheid om meerdere DPD collega’s te ontmoeten.


Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Een selectie assessment kan ingezet worden.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Irene Keur, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-29677416.

Wie zijn wij?

Het moment waarop de bezorger aanbelt met een pakket, is altijd een hoogtepunt. Het dagelijks wereldwijd bezorgen van miljoenen pakketten aan gelukkige ontvangers is onze missie. Dat doen we binnen Geopost, met zo'n 122.000 onbezorgde medewerkers. DPD Nederland is onderdeel van het internationale Geopost, dat weer directe familie is van het Franse Groupe La Poste. En als grootste pakketverzender van Europa verzenden we vrijwel alle landen in de wereld, waarbij we binnen Europa de pakketten verzenden vanuit het eigen netwerk en depots. Daardoor kunnen wij een unieke performance leveren. We bereiken vanaf Eindhoven zelfs in één dag 700 kilometer!

DPD Nederland heeft 12 vestigingen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot. Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om de klantbelofte waar te maken. Er gaat een indrukwekkend proces schuil gaat achter het bezorgen van pakketten. Onze cultuur kenmerkt zich dan ook door een can-do-mentaliteit. We pakken niet alleen pakketten graag aan, maar ook de uitdaging. De sfeer in onze organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn - net als onze bezorgtijden -kort.

Innovatie en duurzaamheid zijn centrale thema's binnen de strategie van DPD. We nemen onze verantwoordelijkheid, zowel naar onze klanten als onze collega's en de samenleving waarin we leven. Continu optimaliseren wij onze processen en dienstverlening, dat doen we data gedreven en op innovatieve wijze. Hierbij hechten wij veel waarde aan het samenwerken in de realisatie van onze doelen.Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl. 

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar