Skip to content

Accountmanager Retail

Veenendaal, Overijssel, NederlandSales

Functieomschrijving


Als Accountmanager Retail bezoek je (potentiële) pick-up shops in de regio Oost-Nederland. Je draagt bij aan het vergroten van het marktaandeel en de naamsbekendheid van DPD. Daarnaast help je jouw klanten met uiteenlopende vragen en weet je onmogelijkheden om te zetten in kansen. Je geniet van de zelfstandigheid, vrijheid én de verantwoordelijkheid die deze rol met zich meebrengt.


  • Je ontwikkelt nieuwe concepten, maakt projectplannen, voert pilots uit en zet alles goed uit in proces en tijd;
  • Je investeert in de relatie. Niet omdat dat moet, maar omdat je daar in gelooft. Je bent oprecht geïnteresseerd in je klant en investeert in een lange termijn relatie;
  • Ook investeer je een optimale samenwerking met jouw collega’s van verschillende afdelingen; samen draag je zorg voor de juiste service en producten.

De klant staat centraal. Bij iedere stap denk je vanuit de klant. Je bent daarbij eerlijk én reëel over de verwachtingen. Je verkoopt geen sprookjes, omdat je begrijpt dat samenwerken met DPD óók de klant meerwaarde moet opleveren. Want dan creëer je wederkerigheid.


Wie zijn wij?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een snelgroeiende, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. DPD Nederland maakt onderdeel uit van de internationale DPDgroup. In Nederland werkt DPD vanuit het hoofdkantoor in Oirschot en de 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa en streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, een holding in eigendom van Le Groupe La Poste. Via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT bezorgen wij jaarlijks 2,1 miljard pakketten. Dagelijks staan er wereldwijd zo'n 120.000 medewerkers klaar om 8,4 miljoen pakketten te vervoeren. We verzenden naar ruim 230 landen en vanuit 70.000 Pickup parcelshops ontvangen en versturen onze klanten hun pakketten.


Wie worden je (directe) collega’s?

Je werkt samen in een team van 6 Accountmanagers Retail en 6 Retail Support Medewerkers. Het is een hecht team, waarin samenwerken centraal staat. De ambitie van het team is groot, samen met betrokkenen en bevlogen collega’s ga je voor het beste resultaat. Naast hard werken is er ook zeker ruimte voor plezier en lol met elkaar. Collega’s gaan informeel met elkaar om en er worden leuke uitjes georganiseerd.

Vereisten

Jij neemt mee

Je legt makkelijk contact en straalt zelfvertrouwen uit. Met goede communicatieve vaardigheden, weet jij jezelf goed te profileren. Je luistert actief, sluit aan bij de klantenbehoefte en weet jij relaties uit te bouwen. Dat doe je met een commerciële, klantgerichte en kwaliteitsgerichte instelling. Met de juiste dosis overtuigingskracht maak jij het verschil en weet jij klanten aan DPD te binden.

  • Relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar de juiste skill set vinden wij belangrijker!


Ons aanbod

Een zelfstandige positie in een ambitieuze, uitdagende en dynamische organisatie. Ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. De volgende stap in jouw commerciële carrière. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een salaris van maximaal € 3490,- (fulltime) afgestemd op jouw ervaring en expertise;
  • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride);
  • Contract voor 38,75 uur (1,0 fte);
  • Laptop, telefoon en auto;
  • 25 vakantiedagen, gunstige pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature tekst en overtuigt dat jij bijdraagt aan het vergroten van het DPD netwerk? Solliciteer dan via onze carrièrepagina naar de vacature Accountmanager Retail bij DPD Nederland in Veenendaal!


Een screening van jouw diploma en een VOG maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Corina den Besten, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-40498994.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar