Overslaan naar content

Accountmanager retail Noord-Brabant

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
 • Etten-Leur, Noord-Brabant, Nederland
 • Gilze, Noord-Brabant, Nederland
+2 meer
€ 2.783 - € 3.976 per maandSales

Functieomschrijving

Als accountmanager retail bezoek je potentiële DPD-pakketpunten in de regio Noord-Brabant (Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven). Je rijdt door jouw regio en benadert proactief potentiële klanten en zoekt naar geschikte plekken voor pakketkluizen. Met jouw commerciële ervaring kun je potentiële prospects overtuigen van de voordelen van samenwerking met DPD, en zo bijdragen aan het vergroten van het marktaandeel en de naamsbekendheid van DPD. Daarnaast help je klanten met uiteenlopende vragen en weet je uitdagingen om te zetten in kansen. Je legt een relatie met onze klanten in jouw regio aan, zodat deze duurzaam en positief is en zij een langdurige relatie willen aangaan met DPD.

Je geniet van de zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid die deze rol met zich meebrengt. Hoewel het een zelfstandige functie is, krijg je vanuit jouw team en onze systemen alle relevante data en hulpmiddelen om succesvol te zijn in je werk.


 • Je bezoekt bestaande pakketpunten en werven van nieuwe pakketpunten
 • Je investeert in de relatie met klanten. Je zorgt ervoor dat onze klanten tevreden blijven en dat de samenwerking goed blijft.
 • Ook investeer je een optimale samenwerking met jouw collega’s van verschillende afdelingen; samen draag je zorg voor de juiste service en producten.

De klant staat centraal. Bij iedere stap denk je vanuit de klant. Je bent daarbij eerlijk én reëel over de verwachtingen. Je verkoopt geen sprookjes, omdat je begrijpt dat samenwerken met DPD óók de klant meerwaarde moet opleveren. Want dan creëer je wederkerigheid.


Wie worden je (directe) collega’s?

Je werkt samen in een team van 7 Accountmanagers Retail en 7 Retail Support Medewerkers. Het is een hecht team, waarin samenwerken centraal staat. De ambitie van het team is groot, samen met betrokkenen en bevlogen collega’s ga je voor het beste resultaat. Naast hard werken is er ook zeker ruimte voor plezier en lol met elkaar. Collega’s gaan informeel met elkaar om en er worden leuke uitjes georganiseerd.

Vereisten

Wie ben jij?

Je legt makkelijk contact en straalt zelfvertrouwen uit. Met goede communicatieve vaardigheden, weet jij jezelf goed te profileren. Je luistert actief, sluit aan bij de klantenbehoefte en weet jij relaties uit te bouwen. Dat doe je met een commerciële, klantgerichte en kwaliteitsgerichte instelling. Met de juiste dosis overtuigingskracht maak jij het verschil en weet jij klanten aan DPD te binden.

 • Je hebt commerciële werkervaring: dit mag ook tijdens een stage of bijbaan zijn geweest.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse - en Engelse taal.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent woonachtig in Noord-Brabant (Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven).


Ons aanbod

Een zelfstandige positie in een ambitieuze, uitdagende en dynamische organisatie. Ruimte om te ondernemen en creatief te zijn. De volgende stap in jouw commerciële carrière. Natuurlijk wil je weten wat dit – naast een heleboel werkplezier – betekent in de overige arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een passend salaris in de range van € 2.783,22 tot € 3.976,03,- (fulltime) afgestemd op jouw ervaring en expertise;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride);
 • Contract voor 38,75 uur (1,0 fte);
 • Laptop, telefoon en auto;
 • 25 vakantiedagen, gunstige pensioenbijdrage, collectieve ziektekostenverzekering;
 • bonusregeling
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Samen verder?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature tekst en overtuigt dat jij bijdraagt aan het vergroten van het DPD netwerk? Solliciteer dan via onze carrièrepagina naar de vacature Accountmanager Retail bij DPD Nederland.


Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit: na een eerste kennismakingsgesprek, volgt een online assessment dat we in een vervolggesprek met je nabespreken in een tweede gesprek. Daarna volgt het arbeidsvoorwaardengesprek. Na een succesvolle sollicitatieprocedure ontvangen we graag een kopie van jouw diploma’s en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Donne van der Wal, corporate recruiter, bereikbaar via 06-29989532.

Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.


Wie zijn wij?

Ga je aan de slag bij DPD Nederland, dan kom je te werken in een snelgroeiende, informele, afwisselende en no-nonsense organisatie. Waar ambitie, klantbelofte en duurzaamheid centraal staan en waarin we veel waarde hechten aan samenwerken aan de realisatie van onze doelen. DPD Nederland maakt onderdeel uit van de internationale DPDgroup. In Nederland werkt DPD vanuit het hoofdkantoor in Oirschot en de 12 depots in Amsterdam, Oirschot, Beverwijk, Veenendaal, Etten-Leur, Joure, Tynaarlo, Meppel, Rijssen, Maastricht, Goes en Berkel en Rodenrijs.

DPDgroup is het grootste netwerk voor pakketbezorging in Europa en streeft ernaar het toonbeeld te worden van duurzame bezorging en te fungeren als toonaangevende motor in de versnelling van e-commerce. DPDgroup is het netwerk voor pakketbezorging van GeoPost, een holding in eigendom van Le Groupe La Poste. Via de merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT bezorgen wij jaarlijks 2,1 miljard pakketten. Dagelijks staan er wereldwijd zo'n 120.000 medewerkers klaar om 8,4 miljoen pakketten te vervoeren. We verzenden naar ruim 230 landen en vanuit 70.000 Pickup parcelshops ontvangen en versturen onze klanten hun pakketten.


Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze organisatie op www.dpd.nl.

DPD verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van het sollicitatieproces. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Acquisitie en doorplaatsing van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar